Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Star TV’nin yeni sezondaki en iddialı yeni dizisi!

İşte Star TV’nin yeni sezondaki en iddialı yeni dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında yeni diziler birbiri ardına izleyicilerin karşısına çıkacak. İlk olarak Pazar akşamları için Benim Hayatım isimli diziyi izleyeceksiniz. Nilsu Berfin Aktaş ile Genco Özak ikilisi bu yapımda buluştu. Bahadır Özdener’in şirketi BVB Yapım tarafından hazırlanan dizi bir dram yapımı olarak öne çıkıyor.

Ancak Star TV’nin asıl iddialı dizisi bu değil… Yeni haftada izleyicilerle buluşacak olan Sana Söz isimli polisiye dizi çok merak ediliyor. Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya ikilisi başrolde buluştu. Çok iyi bir seçim olarak gözüken başrol ikilisinin hikayedeki konumları da çok şaşırtıcı.

Erkan Petekkaya bir komisere hayat veriyor. Polisiye bir yapım ve bir cinayet davasını çözmek için uğraşan Ömer karakteri öne çıkacak. Erkan Petekkaya, geçen sezon Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakterinde bir mafya liderini canlandırmıştı. Bu sezon ise oyuncu Ömer isimli polis karakteri ile dikkatleri üzerine çekecek.

İşte Star TV'nin yeni sezondaki en iddialı yeni dizisi! 2

Nehir Erdoğan’ın rolü daha da ilginç, Elif isimli bir televizyon programcısını canlandıracak olan ünlü oyuncu, kariyerinde ilk kez böyle bir rolde yer alacak. Müge Anlı ve Esra Erol gibi isimlerin ekranda yıllardır yaptığı insan hikayelerine odaklanan programın bir benzeri dizide yer alacak.

Elif karakteri cinayet davasını çözmek için televizyon ekranında mücadele verirken, Ömer ise suçluların peşine düşen bir polis olacak. İki karakterin taviz vermez tutumları ve adalete olan inançları da dizinin gücüne güç katacak.

İşte Star TV'nin yeni sezondaki en iddialı yeni dizisi! 3

Sana Söz isimli yeni Star TV dizisi, 3 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’da ilk bölümü ile ekranda olacak. Nehir Erdoğan hatırlanacağı üzere geçen 2 sezon boyunca TRT1 ekranında Benim Adım Melek dizisinde yer almıştı. Ünlü oyuncu yine çarşamba akşamları izleyici karşısına geçmişti. Sana Söz dizisinin de çarşambaları yayınlanacak olması ilginç bir tesadüf oldu.

İlk başta Sana Söz’ün cuma akşamları yayınlanması planlanmıştı ama daha sonra Star TV, çarşamba olarak bu planı revize etti.

Sana Söz, yeni sezonda Star TV’nin şu anda en iddialı dizisi olarak gözüküyor. Kaderimin Oyunu ve Hanedan isimli yapımlar da kanalın hazırladığı diğer projeler.