Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin tutmayan dizisi Babam Çok Değişti yeniden şans istiyor!

Kanal D’nin tutmayan dizisi Babam Çok Değişti yeniden şans istiyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle İyi Aile Babası olarak buluşan aile komedi dizisinin ismi ve konsepti değiştirilmişti. Birol Güven’in senaryosunu yazmaya başladığı Babam Çok Değişti dizisinin ilk bölümünün reytingleri ise bu değişikliklere rağmen iyi gelmedi. Dizinin yenilenen haliyle ikinci bölümünün elde edeceği reytingler ilerleyen haftalar için bir fikir verecektir. Şayet tutmaz ise Kanal D ya gün değiştirmesi ya da projeden vazgeçmesi gibi bir sonuç ortaya çıkabilir.

Kanal D ekranında 14 Ocak Perşembe akşamı Babam Çok Değişti dizisinin 2. bölümü izleyicilerin karşısına çıkacak. Yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili bilgiler veren fragmanlar yayınlanmaya başlandı. Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon ve Timur Acar’ın başrollerinde yer aldığı dizide, konuk oyuncu olarak Naz Elmas da bulunuyor.

Dizinin yeni bölümünde Aslı, Mehmet Ali ve Deniz arasındaki gerçeği öğrenecek mi? Oğulcan aşık olmanın verdiği heyecan ile dolmuştur. Aslı ve Mehmet Ali Oğulcan adına mutludur. Ancak Pamuk hanesinde sular durulmayacaktır.

Mehmet Ali’nin aniden çıkıp gelen eski aşkı Deniz ortama korku salmaktadır. Olaydan haberi olmayan Aslı ise Deniz ile çok iyi anlaştığını düşünmektedir. Ortaya çıkan yıllık Aslı’nın gerçekleri öğrenmesine sebep olacak mıdır? Mehmet Ali dahil herkes tedirgindir.

Babam Çok Değişti yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!