Ana sayfa Dizi Fragmanları Son Yaz bomba gibi geliyor, bir yanda kıskançlık diğer yanda kavga!

Son Yaz bomba gibi geliyor, bir yanda kıskançlık diğer yanda kavga!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Fox TV’nin sevilen dizilerinden Son Yaz, ilk iki bölümü ile izleyicileri o kadar büyük etkiledi ki, dizinin her yeni bölümü öncesinde heyecan iyice yükseliyor. Dizinin fragmanları da bu heyecanın yüksekte kalmasını sağlıyor. İlk bölüme nazaran, ikinci bölümde reytinglerin yükselmesi dikkat çekmişti. 3. bölümde ise bir miktar daha yükseliş gözüküyor.

Ali Atay, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizide yine çok heyecanlı anlara şahitlik edeceksiniz. Selim, yeni bir gerçeği öğrenecek ve Akgün’ün hayatını değiştirecek bir mektubu ona verecek.

Yağmur ile Akgün arasındaki bağlar da iyice derinleşiyor. Yağmur’un aklında çıkmayan Akgün ile Kaan arasındaki kavga da 3. bölümde izleyicilerin ilgisini çekecek.

Kaan’ın boğazına yapışan Akgün, birçok dizi hayranının beklediği hareketi yapacak mı, Kaan büyük bir ders alacak mı? İşte bu merakla bekleniyor. Ancak Yağmur ile Akgün ikilisini dizi hayranları çok beğendi.

Alperen Duymaz ile Hafsanur Sancaktutan ikilisi gayet iyi bir dizi çifti oldu. Ekrana da enerjileri yansıyor ve hayranları da onları sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla yükseğe çıkartıyor. İki ünlü oyuncunun yüksek enerjileri de Son Yaz dizisinin önemli bir kazanımı oldu.

İşte 15 Ocak Cuma akşamı 3. bölümü yayınlanacak olan Son Yaz dizisinde yeni fragman: