Ana sayfa Sosyal Medya Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisindeki bu ikili tuttu!..

Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisindeki bu ikili tuttu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D ekranlarınlarının yeni dizisi Üç Kız Kardeş salı akşamları ekran yolculuğuna başladı. Dram türündeki yapım hem hikayesi hem de oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Dizide ‘Nesrin’ karakterine hayat veren İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizide Reha Özcan ve İclal Aydın ikilisine, Özgü Kaya, Berker Güven, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu’nun aralarında bulunduğu genç yetenekler eşlik ediyor.

Üç Kız Kardeş’in sosyal medya etkileşimi de oldukça iyi.  Dizide ‘Türkan’ karakterini canlandıran Özgü Kaya ile ‘Somer’ karakterine hayat veren Berker Güven’in uyumu ilk günden tuttu.

Kanal D'nin Üç Kız Kardeş dizisindeki bu ikili tuttu!.. 7

Özgü Kaya  instagram hesabından partneriyle fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafın altına kısa sürede binlerce yorum yapıldı. İkilinin takipçiler tarafından hemen #Türmer şeklinde hashtaglar açıldı.

Dün akşam 2. bölümü yayınlanan dizi reytingleriyle de kanalın yüzünü güldürdü. İlk bölümüne göre reytinglerini yükselten dizi tüm kişiler kategorisinde üçüncü sırada yer aldı. AB grubunda beşincilik elde eden dizi, ABC1’de ise günü altıncı olarak tamamladı.

Üç Kız Kardeş izleyicilerden olumlu yorumlar adı ve dizinin reytinglerinin de ilk bölüme nazaran artmış olması önemli bir gelişme oldu. Öte yandan  Türkan ile annesinin zoruyla evlenen  Somer’in Türkan ile yakınlaşma sahnesi izleyicileri heyecanlandırdı.