Ana sayfa Dizi Haberleri Disney Plus’la anlaşan Can Yaman ne zaman sete çıkacak?

Disney Plus’la anlaşan Can Yaman ne zaman sete çıkacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kariyerini bir yıldan uzun süredir İtalya’da sürdüren Can Yaman çok yakında yine Türk izleyicilerinin karşısına çıkacak. Disney Plus’la anlaşan Can Yaman’ın yeni dizisi için sete çıkacağı tarih hayranları tarafından heyecanla bekleniyor.

Türkiye’de en son rol aldığı Bay Yanlış isimli dizi final yaptıktan sonra kariyerini çok büyük hayran kitlesine sahip olduğu İtalya’da sürdürmeye karar veren Can Yaman, bir yıldan uzun süredir Türkiye’den uzakta. Bu süreçte İtalya’daki dizi ve reklam projelerinde yer aldı.

Ancak yakışıklı oyuncu kısa süre önce yaz aylarında Türkiye’deki yayınına başlamaya hazırlanan dijital platform Disney Plus’la anlaştı. Yakışıklı oyuncu platform için bir dizi çekmek üzere Türkiye’ye gelecek.

Disney Plus’la anlaşan Can Yaman ne zaman sete çıkacak? 7

Ay Yapım tarafından çekilecek dizinin nisan ayında sete çıkmasının beklendiği öğrenildi. Aslında hedefin daha erken tarihte sete çıkmak olduğu ancak Can Yaman’ın yoğun programı sebebiyle ancak vakit ayarlanabildiği belirtildi.

Can Yaman’ın yeni dizisinde biri Türk biri yabancı olmak üzere iki başrol kadın oyuncusu olacak. İddialara göre yabancı başrol kadın oyuncu dünyaca için dünyaca ünlü bir isimle anlaşılacak. Kadın başrol oyuncular için görüşmeler bir süredir devam ediyor. Ancak görüşmelerde bir hayli ilerlendiği ve bir kısa liste oluştuğu belirtiliyor.

Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yapacağı ve senaryosunu da Kerem Deren’in yazacağı ifade ediliyor. Can Yaman, yeni dizinin çekimleri için çok yakında Türkiye’ye gelecek ve bir süre burada kalacak. Çekimlerin dört ay süreceği belirtiliyor.