Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kız Kardeş dizisinde yürekleri yakan yıkıntı arasında küçük bir umut ışığı belirdi

Üç Kız Kardeş dizisinde yürekleri yakan yıkıntı arasında küçük bir umut ışığı belirdi

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesi yine gözyaşı ve yine kadına şiddet unsurları barındırıyor. Özgü Kaya’nın canlandırdığı Türkan karakterinin hikayede başına gelenler izleyicileri derinden üzüyor.

İlk 2 bölümü çok beğenilen dizinin 3. yeni bölümü de 8 Mart Salı akşamı yayınlanacak ve dizi hayranları Türkan’ın başından geçenlere çok üzülecek. Üç Kız Kardeş 3. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Türkan babasına gerçekleri anlatacak mı?

Kızların başında kavak yelleri eserken Türkan, Somer’in söyledikleri sonrasında yıkılmıştır. Derdini kimseye anlatmadığı için içten içe yalnızlıkla da savaşmaktadır. Babası ise kızında bir değişiklik olduğunu anlar. Türkan gerçekleri anlatacak mı? Somer’in Türkan’a karşı değişmeye başlayan tavırları ise dizi hayranlarına yeni bir umut olacak.

Gözyaşı ve dramın hakim olduğu dizinin ortamında, Somer’in Türkan’a olan ilgisinin artması iyiye işaret olarak algılanıyor.

Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle Salı akşamı 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak. İşte yeni bölümden ilk fragman: