Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Veda Mektubu dizisinden vazgeçmeye niyeti yok!

Kanal D’nin Veda Mektubu dizisinden vazgeçmeye niyeti yok!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında 2022-2023 sezonunda izleyicilerle buluşan Veda Mektubu projesinin reytingleri beklenildiği kadar iyi olmasa bile devam etmesi yönünde bir kararlılık sergileniyor.

Veda Mektubu dizisinin yaz döneminde de bir süre daha Kanal D ekranında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Dönence ve Ya Çok Severse isimli iki yeni dizi projesi hazırlayan Kanal D’nin Veda Mektubu projesinden de vazgeçmeyeceği Yaz dönemi tanıtım videosundan da anlaşılıyor.

Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım’dan oluşan Veda Mektubu dizisi pazartesi akşamları ekranda olmaya devam edecek.

Kanal D’nin paylaştığı yaz dönemi tanıtımında Veda Mektubu projesine yer verilmiş olması kanalın diziden vazgeçmeye niyetinin olmadığının bir göstergesi olarak kabul ediliyor. Veda Mektubu dizisinin ne zamana kadar süreceği de merak konusu oldu. Dizinin yaz döneminde elde edeceği reytingler belirleyici olacaktır.

Yayınlanan fragmanları ile daha şimdiden büyük ses getiren ve izleyicinin dikkatini çeken, yapımcılığını D Media’nın yönetmenliğini ise Serdar Gözelekli’nin üstlendiği “Dönence” yaz ekranının da izleyicin gözdesi olacak. 04 Temmuz Salı akşamı ilk bölümü ile ekrana gelecek olan Dönence, hikayesi ve oyuncu kadrosu ile olduğu kadar İzmir Foça’nın güzelliği ile de çok konuşulacak.

Yaz ekranın bir diğer vazgeçilmezi ise “Ya Çok Seversen” olacak. Yapımcılığını Ay Yapım, yönetmenliğini ise Ali Bilgin’in üstlendiği “Ya Çok Seversen” in başrollerini Kerem Bürsin ve Hafzanur Sancaktutan paylaşacak. Leyla ve Ateş’in hikayesi izleyicinin kalbini ısıtacak.

Kanal D’nin yayınlanan her bölümü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan dizisi Veda Mektubu, sürükleyici hikayesi ile yine seyircinin tercihi olmaya devam edecek.