Ana sayfa Sosyal Medya Kanal D’nin Yargı dizisi yurt dışında rekora koşuyor!..

Kanal D’nin Yargı dizisi yurt dışında rekora koşuyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’de ikinci sezonu ile ekranlara gelen Ay Yapım imzalı Yargı dizisi yayınlandığı İspanya’da bir rekora imza attı.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünü üstlendiği dizi, İspanya’nın Antena3 kanalında Secretos De Familia adıyla görücüye çıktı. İlk bölümüyle 2 milyon izlenme alan Yargı yayınlandığı günün birincisi oldu.

Dizi bu başarısıyla, İspanyol basınının da gündemine oturdu. İspanyol izleyiciler sosyal medyada dizi hakkında yapımcı, yönetmen, senarist ve oyuncu ekibine övgü dolu mesajlar yazdılar.

Kanal D'nin Yargı dizisi yurt dışında rekora koşuyor!.. 7

Senaryosu usta senarist Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan yönetmenliğini Ali Bilgin’in yaptığı dizi her bölümü merak uyandıran sürükleyici hikayesiyle daha ilk bölümüyle İspanyol izleyiciyi fethetmeyi başardı.

Yunan kanalı ANT1 TV’de de izleyiciyle buluşan Yargı, Türkiye’de de  büyük kitleler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Her pazar akşamı Kanal D’de ekranlara gelen dizi oyunculuklarıyla olduğu kadar tahminleri zorlayan senaryosu ile de izleyicinin beğenisini kazanıyor.

Dizide Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber  Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Samet Kaan Kuyucu, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş rol alıyor.

Önümüzdeki günlerde daha çok ülkede yayınlanmaya başlayacak olan Yargı dizisinden muhtemelen benzer pek çok haber gelmeye devam edecek.