Ana sayfa Dizi Haberleri Duy Beni dizisinde Aziz ve Leyla uyumu gerçek oldu! Helin Kandemir ile Burak Can da birbirlerine çok benziyor!

Duy Beni dizisinde Aziz ve Leyla uyumu gerçek oldu! Helin Kandemir ile Burak Can da birbirlerine çok benziyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları Star TV ekranında yayınlanan Duy Beni isimli gençlik dizisinde yer alan iki genç isim Helin Kandemir ve Burak Can dikkatleri çekmeye devam ediyor. Leyla ile Aziz karakterlerinin büyüsü, sosyal medyaya da yansıdı ve iki genç oyuncunun partnerliğine destek bir hayli fazla oldu.

Sosyal medyada Aziz ve Leyla karakterlerinin uyumu ve yüksek enerjisini takip eden, onlarla heyecanlanan geniş bir izleyici kitlesi oluştu. Onedio’nun youtube’daki kanalında Sırt Sırta isimli programa katılan iki genç oyuncu da birbirleri ile ne kadar uyumlu olduklarını bir kez daha ortaya koydu.

Bir kişi ile flört ederken, bir başkası ile de benzer bir flört yapmayacaklarını söyleyen iki genç oyuncu, bunu doğru bulmuyor ve aynı fikirde birleşiyor. İki genç oyuncu, eski sevgilisi hakkında kötü konuşan birisiyle de flört etmek istemeyecekleri konusunda fikir birliği yaptı.

Duy Beni dizisinde Aziz ve Leyla uyumu gerçek oldu! Helin Kandemir ile Burak Can da birbirlerine çok benziyor! 7

“Aynı fikirdeyiz” şeklindeki söylemler program sırasında iki genç oyuncunun düşünce ve hayata bakış noktasında birbirleri ile örtüştüklerini de gösteriyor.

Farklı sorularda, birbirlerine benzer düşünce içinde oldukları gözüken iki genç oyuncunun Duy Beni dizisindeki bu güçlü uyumunun da birbirlerine benzer düşüncede olmalarının de etkisi bulunduğu anlaşılmış oldu.

Sorulan sorular içinde Helin Kandemir de Burak Can’ın verdiği mesajlara bakıldığı zaman iki genç oyununun benzer bir kültür içinde yetiştiği ve birbirleri gibi düşündükleri net bir şekilde anlaşılıyor..

Temel konularda çoğunlukla uzlaşan iki genç oyuncu, sadece bazı noktalarda nüans farklılıkları yaşıyor. Bu durum da Duy Beni dizisinde izleyicilerin Aziz ve Leyla karakterlerini birbirlerine yakıştırmasının altında yatan başka bir neden olduğunu da gösteriyor.

Birbirlerinden farklı düşüncede olmayan ve genellikle olaylara benzer bir bakış açısı ile yaklaşan iki genç oyuncu, bu sayede dizi setinde hemen kaynaşmayı başardı.

Duy Beni dizisinde Leyla ve Aziz karakterlerinin güçlü etkileşimi, iki genç oyuncunun uyumunda gizli.