Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kanal D’nin yeni dizisi Aşk ve Umut, izleyicilere çok farklı duygular yaşatacak

Kanal D’nin yeni dizisi Aşk ve Umut, izleyicilere çok farklı duygular yaşatacak

tarafından ker_def

Kanal D’nin, yapımını Focus Film’in üstlendiği, hafta içi her gün ekrana gelecek olan yeni günlük dizisi Aşk ve Umut başlıyor. Umudun, yeniden başlamanın ve aşkın hikayesinin konu alındığı, yayınlanan tanıtımları ile sosyal medyada dikkat çeken dizi 26 Eylül pazartesi günü itibariyle başladı. Günlük olarak yayınlanmakta olan dizide Yargı ve Senden Daha Güzel’de izlediğimiz Hakan Dinçkol başrolde bulunuyor.

Aşk ve Umut ile izleyici karşısına çıkacak olan ve çok heyecanlı olduklarını dile getiren dizinin başrol oyuncularından Cemre Kurum, Elif Eda Başlamışlı ve Furkan Okumuş yeni dizileri ile ilgili açıklamalar yaptılar.

Elif karakterini canlandıran Cemre Kurum, “Mücadelenin, bağlılığın, aşkın ve umudun öne çıktığı bir hikâye ile seyircinin karşısına çıkıyoruz. Aşkın ve insanın standartlaştırılamayacak kadar güçlü ve farklı kimyasını göz önüne seriyoruz” diyerek diziyle ilgili bilgiler verdi.

Her gün izleyici karşısına çıkacak olmanın farklı bir heyecan ve motive edici bir duygu olduğundan bahseden Cemre Kurum, “Bu heyecanın, koşturmacanın içinde en önemli şeylerden biri eğlenmek ve biz çok eğleniyoruz” şeklinde konuştu.

Aşk ve Umut dizisinde Ege karakterini ise Furkan Okumuş canlandırıyor. Genç oyuncu, hikaye konusunda şu bilgileri verdi: “Tahmin edilebilir gibi gözüküp aslında hikâye içinden hikâye çıkan, umutsuzluğun içinde hep bir umut olduğunu izleyiciye hissettiren, yaşam devam ettiği sürece her sorunun bir çıkış yolu olduğunu gösteren ayrıca ters köşeleri de içinde barındıran bir hikaye…”

Dizide Zeynep karakterinde ise Elif Eda Başlamışlı yer alıyor. İzleyicilerin ekran başında sıkılmayacaklarından bahseden oyuncu, “İzlerken asla sıkılmayacağınız ve hemen ertesi bölümü izlemek için can atacağınız sıcacık, samimi, merak uyandıran ve hayal kurduran, umut ettiren bir hikâye bekliyor bizleri. Hayatta her şeyin insan için olduğunu olumludan da olumsuzdan da beslendiğimizi gösteren, öğreten bir hikaye. Ben bile yeni bölüm senaryosunu merakla takip ediyorum” diye konuştu.

Aşk ve Umut’un yönetmenliğini Gürsel Ateş ve Reyhan Usta üstlenirken oyuncu kadrosunda yer alan oyuncular ve canlandırdıkları karakterler ise şöyle:

Hakan Dinçkol (Kuzey), Mine Çayıroğlu (Firdevs), Arda Esen (Bülent), Zafer Demircan (Feraye), Cemre Kurum (Elif), Gamze İğdiroğlu (Handan), Eda Elif Başlamışlı (Zeynep), Furkan Okumuş (Ege), Zeynep Melis Girşen (Melis), Serap Önder (Naciye), Özgür Tanık (Gönül),Eren Çalı (Yiğit), Aleyna Çalışır (Melodi), Oğuzhan Karbi (Arda), Aykut Ünal (Suat), Burcu Almeman (Mürvet), Duygu Keser (Yıldız).

Aşk ve Umut hafta içi her gün saat 16.00’da Kanal D’de…