Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin yeni dizisi Kırık Hayatlar bir zamanların çocuk yıldızını ekrana getiriyor!

Kanal D’nin yeni dizisi Kırık Hayatlar bir zamanların çocuk yıldızını ekrana getiriyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yeni günlük dizisi Kırık Hayatlar dün ilk bölümüyle ekrana geldi. Hafta içi her gün yayınlanacak olan dizi geçmişteki bir çocuk yıldızı da yeniden ekrana taşıyor.

Kanal 7’deki Emanet ve Yemin’in başarısı üzerine Kanal D de bu sezon günlük dizi projesini hayata geçirdi. Başrollerinde Meltem Akçöl ve Erdem Yılmaz’ın yer aldığı dizi İzmir ve Urla’da çekiliyor. Nöbetçi Yapım tarafından çekilen Kırık Hayatlar dizisinin yönetmen koltuğunda ise İlknur Uğuz Arslan ve Bekir Dadaş oturuyor.

Uzun süredir merakla beklenen dizi dün ilk bölümüyle ekrana geldi. Entrika dolu ve sürükleyici konusuyla başarılı olacağına dair ilk sinyalleri veren dizi yıllar öncesinin bir çocuk yıldızını da ekrana taşıyor.

Kanal D'nin yeni dizisi Kırık Hayatlar bir zamanların çocuk yıldızını ekrana getiriyor! 8

Dizide Ahu karakterini canlandıran Mine Çayıroğlu, henüz altı yaşındayken rol aldığı TRT 1 dizisi Çalıkuşu ile parladı. Dizide Aydan Şener’in hayat verdiği Feride karakterinin manevi kızı Munise’yi oynayan Çayıroğlu’nun oyunculuktaki başarısı dikkat çekti.

Mine Çayıroğlu, 1987 yılında, yedi yaşındayken de Yeniden Doğmak isimli dizide Türk kızı Aysel’i canlandırdı. Bulgaristan’daki Türklere yapılan zulmü anlatan dizi yayınlandığı dönem birçok kişiyi etkisi altına almıştı.

Bugün 43 yaşında olan oyuncu Deniz Gurbetçileri, Rabia, Baba Evi, Aşka Sürgün gibi birçok yapımda rol aldı. Son olarak 2018 yılında yayınlanan Söz dizisinde canlandırdığı Nisan karakteriyle ekrana gelen yetenekli oyuncu şimdi de Kırık Hayatlar ekibinde yer alıyor.

Kanal D'nin yeni dizisi Kırık Hayatlar bir zamanların çocuk yıldızını ekrana getiriyor! 9

Mine Çayıroğlu, Kırık Hayatlar dizisinde Ahu isimli bir karakteri canlandırıyor. Dizinin zengin ailesi Kocabeylerin gelini olan Ahu, yıllar önce küçük kızını ablasına bırakmış ve ailenin konağında hizmetçi olarak çalışmaya başlamıştır. Gözünü para hırsı büyüyen Ahu, ailenin oğlunun gönlünü kazanarak evin hanımı olmayı başarmıştır. Entrikacı ve kıskanç bir karakteri canlandıran Çayıroğlu, dizideki performansıyla dikkat çekiyor.

Kırık Hayatlar hafta içi her gün saat 11:00’de Kanal D ekranında.