Ana sayfa Dizi Haberleri Oyuncu kadrosu bomba gibi olan yeni Alperen Duymaz dizisi!

Oyuncu kadrosu bomba gibi olan yeni Alperen Duymaz dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların büyük çıkış yapan erkek oyuncularından Alperen Duymaz, yeni dönemde çok farklı bir karakter ile hayranlarının karşısına çıkacak. Oyuncu Son Yaz dizisindeki Akgün performansı ile akıllara yazıldı. Bu dizi birçok hayranının isyan ettiği üzere erken bitirildi ve izleyiciler doğru düzgün bir vedada bile bulunamadı.

Alperen Duymaz hayranları ise Erkek Severse isimli projeyi bir teselli yapımı olarak görüyor. Son Yaz için hala sosyal medyada Fox TV’ye isyan edenler görebilirsiniz. Dizinin hikayesine ve karakterlerine olan bağlılığın ne kadar yüksek olduğu da sosyal medyadaki isyan ile ortaya çıkmıştı.

Alperen Duymaz hayranları için romantik komedi hikayeleri yazan Aslı Zengin’in kaleminden çıkan Erkek Severse çok farklı bir heyecan oldu. Alperen Duymaz online alışveriş sitesi sahibi bir karakteri canlandıracak. Oyuncu, Kenan olarak hikayede yer alacak ve Yasemin Allen’in canlandıracağı Yelda ile de aşk yaşayacak.

Erkek Severse dizisinin bir başka cephesinde ise Büşra Develi iki çocuk annesi Zeynep olarak hikayede yerini alacak.

Tolga Güleç, Yağız Can Konyalı, Görkem Sevindik, Aslı Sümen, Çağrı Çıtanak, Ece Özdikici, Asena Tuğal ve Ayşe Akın gibi isimlerin de yer aldığı kadrosu ile çok dikkat çeken dizinin çekimlerine de başlandı.

Bein Connect platformu için hazırlanan dizinin yönetmeni ise Ömür Atay.