Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş’te Berker Güven’in gizemi büyük merak uyandırdı!

Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş’te Berker Güven’in gizemi büyük merak uyandırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çok yakında Kanal D’de yayınlanmaya hazırlanan Üç Kız Kardeş dizisinde heyecan dorukta. İkinci tanıtımı yayınlanan dizide yakışıklı oyuncu Berker Güven’in canlandıracağı karakterin gizemi merak seviyesini artırdı.

İclal Aydın’ın aynı adlı eserinden uyarlanan ve Süreç Film tarafından Kanal D için çekilen Üç Kız Kardeş dizisi için geri sayım sürüyor. Çekimleri Ayvalık’ın Cunda Adası’nda gerçekleşen dizinin ikinci tanıtımı ekrana geldi.

Üç Kız Kardeş dizisi yetenekli genç oyuncu Berker Güven’i de Alev Alev dizisinden sonra ekrana döndürüyor. Berker Güven dizide Ayvalık’ın en varlıklı çifti Rüçhan ve Özer’in biricik oğlu Somer’i canlandırıyor. Somer dizide üç kız kardeşten biri olan Türkan’la evleniyor.

Ancak tanıtımda Somer’in söyledikleri bir peri masalı gibi görünen bu evliliğin aslında korkunç sonuçlara yol açabileceğini gösteriyor. Tanıtımda Somer Türkan’a evli olduklarını ama asla karı koca olmayacaklarını söylüyor.

Bu gizem Üç Kız Kardeş dizisiyle ilgili merakları iyice artırdı. Dizinin çekimleri devam etmesine ve ikinci tanıtımı da yayınlanmasına rağmen ilk bölümünün ekrana geleceği tarih hala açıklanmadı. İzleyici büyük bir merakla dizinin gelişini bekliyor.

Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş’te Berker Güven’in gizemi büyük merak uyandırdı! 7

Dizinin başrollerinde İclal Aydın ve Reha Özcan yer alıyor. Dizide ayrıca Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Emre Kıvılcım, Mert Özcan, Ece Bali yer alıyor.

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatmaya hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Betül Yağsağan kaleme alıyor.