Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’in yeni sosyal medya tarifesi dudak uçuklatıyor

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’in yeni sosyal medya tarifesi dudak uçuklatıyor

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çiftinin ilişkileri 2013 yılında Kanal D’de yayınlanan ve dönemin sevilen dizilerinden Çalıkuşu ile başlamıştı. 5 yıl önce evlenen çift, 3 yıl önce oğulları Karan’ı kucaklarına aldılar.

Bugünlerde Fahriye Evcen, TRT1’de yayınlanan Alparslan: Büyük Selçuklu filminde Akça Hatun karakterine hayat verirken, Atv’de yayınlanan benzer bir dönem dizisi olan Kuruluş Osman’da oynayan Burak Özçivit ise Osman Bey karakterini canlandırıyor.

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’in yeni sosyal medya tarifesi dudak uçuklatıyor 8
Ünlü çift son günlerde yeni sosyal medya ve reklam bütçesiyle gündeme geliyor. Yeni yılla birlikte ürün tanıtım fiyatlarını artıran çiftin bir yıllık proje karşılığında istedikleri rakam kişi başı 10 milyon Türk Lirası’na kadar ulaşırken, düşük bütçeli işlere ise pek sıcak bakmadıkları konuşuluyor. Ürün tanıtımı için sayısız teklif alan ünlü çift, gelen tüm teklifleri reddediyor. Nedeniyse günlük değil, yıllık projelere sıcak bakıyor olmaları.

Markalarını güzel bir şekilde yöneten çift dünyaca ünlü yıldızlar kadar ücret alır hale geldiler. TRT1’de yayınlanan Alparslan: Büyük Selçuklu filminde Akça Hatun karakterini canlandıran Fahriye Evcen bölüm başına 130 bin TL kazanırken, Atv’de yayınlanan benzer bir dönem dizisi olan Kuruluş Osman’da Osman Bey karakterini canlandıran Burak Özçivit ise bölüm başına 250 bin TL kazanıyor.

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’in yeni sosyal medya tarifesi dudak uçuklatıyor 9

Sosyal medyadan tek tük paylaşımlarla ilerlemek istemeyen çift paket anlaşması yapmak düşüncesindeler. Bir yıllık bir paket anlaşması yapmak isteyen çift bunun karşılığında da kişi başı 10 milyon Türk Lirası istiyorlar. Saniye başı “şu kremi çok kullandım”, “bu krem çok iyi geldi cildime” tarzı reklamlarla kafa karıştırmak istemeyen çift, ayakları yere basan, reklamlarının arkasında güçlü duran markalarla çalışmak istiyorlar.

Magazin duayenleri Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel’in sunduğu “Müge ve Gülşen’le 2.Sayfa” programına konu olan çiftin bu kararı mantıklı bulurken markaların onları tercih etmelerindeki en büyük nedenin Türk aile yapısına uygun bir çift olarak magazinde çok yer almamaları, polemiklere karışmamaları, skandallara ya da söz dalaşlarına girmeyerek örnek bir çift olmaları gösterildi.