Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kanser tedavisi gören Arka Sokaklar oyuncusu Boğaç Aksoy’dan haber var!

Kanser tedavisi gören Arka Sokaklar oyuncusu Boğaç Aksoy’dan haber var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar’ın kanserle mücadele eden oyuncusu Boğaç Aksoy’dan umut dolu bir paylaşım var. Arka Sokaklar dizisinde Volkan Komiser karakterini canlandıran Aksoy, yeni bir tedaviye başladığını duyurdu.

Kanal D’de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde ‘Volkan komiser’ karakterini canlandıran Boğaç Aksoy, mayıs ayında lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuştu. Tedavisinin ilk aşaması olarak kemoterapi alan Boğaç Aksoy sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yakında kök hücre tedavisine başlayacaklarını duyurdu.

Boğaç Aksoy, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Kök hücre tedavisine az kaldı..Sakallara bıyıklara yeniden veda edecek olsamda daha güçlü yeniden çıkacak hiçbir şey için can sıkmayın canlar. Bunlar basit şeyler.. Tedavisi devam eden arkadaşlar korkmadan savaşmaya devam” diye yazdı.

Kanser tedavisi gören Arka Sokaklar oyuncusu Boğaç Aksoy'dan haber var! 19

Saçlarını sıfıra vurduran ve bambaşka birisine dönüşen Boğaç Aksoy, azmiyle hayranlarını memnun etti. Lenf kanserine yakalanan oyuncu, bir süredir bu hastalık ile mücadele ediyor. Hayata dört kolla sarıldığını belirten oyuncu, azmiyle hayranlarını da etkiliyor.

1989 İzmit doğumlu genç oyuncu üniversite eğitimini Haliç Üniversitesi Besyo Antrenörlük bölümünde tamamladı. Genç aktör oyunculuk eğitimini ise kuruculuğunu Vahide Perçin ve Altan Gördüm’ün üstlendiği Akademi 35 Buçuk Sanat Evi’nde aldı.