Ana sayfa Sosyal Medya Kanser tedavisi gören Canan Ergüder’den duygusal paylaşım!

Kanser tedavisi gören Canan Ergüder’den duygusal paylaşım!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 44 yaşındaki ünlü oyuncu Canan Ergüder bir süredir meme kanseri ile mücadele ediyor.

En son Star TV’de yayınlanan ‘Menajerimi Ara’ dizisinde ‘Feris’ karakteri ile ekranlara gelen başarılı oyuncu, kansere yakalandığını öğrenmiş, tedavi süreci için ekip arkadaşlarına ve izleyiciye veda ederek diziden ayrılmıştı.

Kanser tedavisi gören Canan Ergüder’den duygusal paylaşım! 9

Hastalığa yakalandığını öğrendiği Nisan ayından sonra hemen tedavisine başlayan ve moralini yüksek tutan 1 çocuk annesi Canan Ergüder 15 Temmuz’da doğum gününü kutladı.

Instagram hesabından eşi Kenan Ece ve ailesi ile birlikte bir fotoğrafını paylaşan güzel oyuncu. ‘En başta aileme ve sonra doğum günümü kutlayan, bağışlar yapan, bana videolar hazırlayan, hediyeler gönderen herkese bugün de beni çok özel hissettirdiğiniz için gönülden teşekkür ederim’ yazdı.

Kanser tedavisi gören Canan Ergüder’den duygusal paylaşım! 10

Ergüder’in paylaşımına, aralarında Demet Evgar, Özge Borak ve Damla Sönmez’in de bulunduğu pek çok oyuncu arkadaşı da doğum gününü kutladıkları yorumlar da bulundu.

Kanser tedavisi gören Canan Ergüder’den duygusal paylaşım! 11

Gördüğü kemoterapi tedavisinden sonra saçları dökülen güzel oyuncu,  Instagram hesabından zaman zaman bandanalı fotoğraflarını paylaşarak,  hayranlarına tedavi süreci ile ilgili her şeyin yolunda gittiği hakkında bilgi veriyor.

Ergüder, ‘Soranınız çok. Küçük bir update vereyim dedim. Ben iyiyim. Yeni saçsız halime ve saçlarıma alıştım. Her şey yolunda. Daha da başka tiplerimle ileride karşılaşırsınız diye düşünüyorum’ şeklinde açıklamalarda bulunuyor.