Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar bu akşam yeni senarist ve yönetmenle ekrana gelecek!

Kanunsuz Topraklar bu akşam yeni senarist ve yönetmenle ekrana gelecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin iddialı dizisi Kanunsuz Topraklar’da büyük değişiklikler var. Başrollerinde Esra Bilgiç ve Uğur Güneş’in yer aldığı Kanunsuz Topraklar bu akşam yeni yönetmeni ve yeni senaristiyle çekilen yeni bir bölümle izleyicinin karşısına çıkacak.

Kanunsuz Topraklar bu sezon yayınına hızlı başladı. Ancak ilerleyen haftalarda güçlü rakiplerin ortaya çıkması dizinin reytinglerini etkiledi. Bir dönem dizisi olan Kanunsuz Topraklar’ın yüksek bütçeli bir iş olması devam edip etmeyeceği konusunda soru işaretlerine yol açtı.

Zaten hızlıca verdiği final kararıyla bu sezona damgasını vuran yayıncı kanal Fox TV’nin çok yüksek bütçeli olması sebebiyle Kanunsuz Topraklar hakkında da aynı kararı vermesi tedirginliği yapımcı şirketi önemli kararlar almaya itti.

Kanunsuz Topraklar bu akşam yeni senarist ve yönetmenle ekrana gelecek! 7

Kanunsuz Topraklar’ın 10 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanması gereken bölümü ekrana gelmedi. İzleyiciler de büyük bir merak içerisinde kaldı. Dizinin çekimlerine kısa bir süreliğine ara verilmişti. Bunun arkasındaki nedenin yönetmen ve senarist değişikliği olduğu kısa süre sonra ortaya çıktı.

İlk 6 bölümün çekimlerini de tamamlayan Faruk Teber, projeden ayrıldı. Yerine ise yönetmen olarak Cevdet Mercan geldi. Dizinin senaristi de değişti. Ara verilen dönemde hızlı bir çalışmayla reytinglerin artırılması için bazı değişiklikler yapıldı.

Kanunsuz Topraklar’ın geçen hafta yayınlanmayan 7. bölümü bu akşam ekrana gelecek. Yeni bölümde yeni yönetmen ve senaristin imzası olacak. Şimdi gözler bu değişikliğin Kanunsuz Topraklar’ın reytingini nasıl etkileyeceğine kitlenmiş durumda.