Ana sayfa Sosyal Medya Halit Özgür Sarı’nın Kardeşlerim’den ayrılığı izleyiciyi resmen yıktı!

Halit Özgür Sarı’nın Kardeşlerim’den ayrılığı izleyiciyi resmen yıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’de geçen kış yayınlanmaya başladığından beri büyük bir ilgiyle izlenen ve çok sadık bir izleyici kitlesi edinen Kardeşlerim dizisi hayranları dün bir haberle sarsıldı. Dizinin ilk bölümünden bu yana başrollerinden birini canlandıran Halit Özgür Sarı’nın ayrılacağı haberi dizinin hayranlarını kelimenin tam anlamıyla yıktı.

Cumartesi akşamları ATV’de ekrana gelen Kardeşlerim dizisi, anne ve babasını cinayet sonucu kaybeden dört kardeşin hikayesini anlatıyor. Çok fakir olan ve bir gecekonduda yaşayan dört kardeşin en büyük koruyucusu abileri Kadir. Genç oyuncu Halit Özgür Sarı tarafından canlandırılan Kadir, iyi kalpliliği ve kardeşlerine gösterdiği şefkatle dizinin en sevilen karakterlerinden biri oldu.

Kadir’in kendi karakterinin yanı sıra Melisa’yla olan ilişkisi de dizinin en çok ilgi gören ayrıntılarından biriydi. Kadir ve Melisa, tüm diziler içinde en sevilen çiftlerden biri haline gelmişti.

Halit Özgür Sarı'nın Kardeşlerim'den ayrılığı izleyiciyi resmen yıktı! 13

Kardeşlerim dizisinin son bölümünde Kadir, anne ve babasının ölümüne sebep olan kişinin Akif olduğunu öğreniyordu. Bunun üzerine Kadir, bunun hesabını sormak için Akif’e saldırıyordu. Dizinin bir sonraki bölüm tanıtımında ise seçilen sahnelerden Kadir’in öldüğü anlaşılıyordu.

İzleyici bu görüntülere çok şaşırsa da elbette inanmadı. Zira bir dizide başrol karakter ölmezdi. Ancak ilerleyen saatlerde gerçek ortaya çıktı. Kadir’i canlandıran Halit Özgür Sarı’nın Kardeşlerim dizisinden ayrılacağı ortaya çıktı. Ve bu haber deyim yerindeyse izleyicileri yıktı.

Dizinin hayranları tepkisini sosyal medyada dile getirdi. Bir izleyici tepkisini “Sefirin Kızı zamanı, o kadar hevesle edit yapıyordum, sonra #neslihanatagül gitti ve #EnginAkyurek yalnız kaldı! Sonra dizinin hasretinden ayrıl diye bu diziye başladım, #HalitÖzgürSarı’yı aşırı sevdim, fanı oldum ve şimdi de Halit çıkmış! Ulan ben nerde hata yaptım.” sözleriyle gösterdi.

Halit Özgür Sarı'nın Kardeşlerim'den ayrılığı izleyiciyi resmen yıktı! 14

Bir başka izleyici de Kadir’in ölümüne başta inanmadıklarına dikkat çekti ve “Fragmanı görüp yine birileri yaralanıyor diye dalga geçmiştik bu sefer gerçekten öldü… Kardeşlerim dizisinde Kadir karakterini canlandıran Halit Özgür Sarı 29. Bölümde ölerek diziye veda ediyor…” diye yazdı.

Halit Özgür Sarı'nın Kardeşlerim'den ayrılığı izleyiciyi resmen yıktı! 15

Bir izleyici ise çok önemli bir ayrıntıya dikkat çekti ve “Burada da siyah olan tek kişi Kadir’di; şunu söylemek istiyorum ki Kadir’in ölmesi baştan yazıldı…” dedi.

Halit Özgür Sarı'nın Kardeşlerim'den ayrılığı izleyiciyi resmen yıktı! 16

Kadir’i canlandıran Halit Özgür Sarı’nın Kardeşlerim dizisinden ayrılığıyla ilgili izleyici tepkilerinden bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Halit Özgür Sarı'nın Kardeşlerim'den ayrılığı izleyiciyi resmen yıktı! 17 Halit Özgür Sarı'nın Kardeşlerim'den ayrılığı izleyiciyi resmen yıktı! 18 Halit Özgür Sarı'nın Kardeşlerim'den ayrılığı izleyiciyi resmen yıktı! 19