Ana sayfa Sosyal Medya Kanunsuz Topraklar dizisi final yapan Esra Bilgiç, şu anda harıl harıl sınavlara hazırlanıyor!

Kanunsuz Topraklar dizisi final yapan Esra Bilgiç, şu anda harıl harıl sınavlara hazırlanıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisi, ekranın dönem projeleri arasında yer alıyordu. Dizi, büyük emeklerle ekrana gelmekteydi. Aylarca ön hazırlıkları yapılmış ve 1930’ların sonunda Zonguldak’ta geçen hikayesiyle de izleyenlerin beğenisini kazanmıştı.

Uğur Güneş ve Esra Bilgiç, ekran uyumunu yakalamış partnerler olarak izleyici tarafından da çok beğenilmişti. İki oyuncunun yanı sıra dizinin cast seçimi de oldukça başarılıydı. Faruk Teber gibi usta bir ismin hazırlıklarını sürdürdüğü ve 6 bölüm sonra yönetmenliği Cevdet Mercan’a bıraktığı dizi, ne yazık ki beklenen reytingleri alamadığı için 16. bölümüyle geçtiğimiz haftalarda veda etti.

Aylarca süren ön hazırlıklar, oyuncular için özel dönem kostümleri, aksesuarları, döneme uygun sokaklar, evler, mekanlar için titizlikle yürütülen bir çalışma ile Kanunsuz Topraklar büyük bir iddia ile başlamıştı. Fakat izleyiciden beklediği ilgiyi göremedi. Reytingleri düşük olunca, yüksek maliyetli dizinin devamı da mümkün olamadı.

Dizide Gülfem karakterine hayat veren Esra Bilgiç, final sonrasında başrolde yer aldığı partneri Uğur Güneş ile birlikte tüm ekip ve oyuncu arkadaşlarını tek tek mesajlarıyla selamladı, teşekkürlerini de iletti.

Kanunsuz Topraklar dizisi final yapan Esra Bilgiç, şu anda harıl harıl sınavlara hazırlanıyor! 18

Dizilere ilk olarak Diriliş Ertuğrul’da Halime Sultan rolünü oynayan Esra Bilgiç, Ramo dizisinde oynadığı Sibel karakteriyle de çok beğenilmişti. Oyuncu, şu sıralar ise bambaşka bir çalışma içinde! Esra Bilgiç, oyunculuğunun yanı sıra eğitimini de bırakmıyor.

Oyuncu, Hukuk üzerine eğitim alıyor. İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi olan oyuncunun bu yıl son yılı. Daha önce yaptığı bir röportajda hem set hem de öğrencilik yapmanın zor olduğunu, pandemi döneminde online derslere girdiğini belirtmiş ve “Hayatın kendisi hukuk, beni hayata daha çok yaklaştırıyor” diye konuşmuştu.

Bu aralar harıl harıl sınavlara çalıştığını yaptığı bir instagram paylaşımı ile de gösterdi oyuncu. Kanunsuz Topraklar’ın final yapmasından sonra kendisini derslerine verdiği görülen oyuncu, hukuk fakültesinden mezun olmaya hazırlanıyor…

Kanunsuz Topraklar dizisi final yapan Esra Bilgiç, şu anda harıl harıl sınavlara hazırlanıyor! 19

Çalışmaktan hayli yorgun düştüğü fotoğrafında da görülmekte olan oyuncu, son iki sınavı kaldığını da not olarak eklemiş…

Bu arada Esra Bilgiç, avukat olmayı düşünmediğini de belirttiği röportajında “Avukat olabilecek miyim onları bilmiyorum. Onlar için tecrübe lazım ama ben hayatımı oyunculukla geçirmek istiyorum ama hukuk okumak da beni hayatın kendisine çok yaklaştırıyor ve seviyorum bölümümü” açıklamasını yapmıştı.