Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı’nın finalinden 7 ay sonra sürpriz buluşma! Paylaşım Alina Boz’dan geldi!

Maraşlı’nın finalinden 7 ay sonra sürpriz buluşma! Paylaşım Alina Boz’dan geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Atv ekranlarında geçtiğimiz yaz Temmuz ayında ekranlara veda eden Maraşlı dizisi, izleyicinin kalbinde adeta bir yara olarak kaldı! Zira 26 bölüm yayınlanan dizinin erken finali, diziyi takip edenler için büyük hüsran yaşattı! Reytingleri beklenenin altında olsa da uzun yıllar unutulmayacak bir hikayeydi.

Maraşlı dizisi, ekrana ilk geldiği günlerde büyük dikkat çekmişti. Ancak sezonda beklenmeyen bir şekilde reytingleri düşmeye başladı. İzleyiciler, dizinin sosyal medyada yapımcı ve kanal tarafından yeterince etkili bir şekilde reklamının yapılmadığını sık sık dile getirdiler.

Yapılan eleştirilere karşılık dizinin final kararı, izleyenleri derinden üzdü. Ekranda adeta bir fenomen adayı olarak duran Maraşlı dizisi, hakettiği karşılığı bulamadı ama gönüllerde hala yerini koruyor.

Dizinin ilk yayınlandığı 11 Ocak tarihinde başrolde Alina Boz ile birlikte rol alan Burak Deniz’in Maraşlı’yı anan sosyal medya paylaşımı ise izleyiciden büyük destek gördü. Alina Boz ve Burak Deniz’i birbirlerine ekran uyumu açısından çok yakıştıran izleyici, bu erken finali hala kabullenemiyor!

Maraşlı'nın finalinden 7 ay sonra sürpriz buluşma! Paylaşım Alina Boz'dan geldi! 8

Dizinin sadece kamera önünde değil, kamera arkasında da bir başka vefalı durum yaşanmakta. 26 bölüm boyunca birlikte rol arkadaşı olan isimler, aradan geçen 7 ayın sonunda buluştular.

Maraşlı’da Mahur’u oynayan Alina Boz, Hilal karakterine hayat veren Sinem Akyol, Ecem’i oynayan Gizem Kala, babası Aziz Türel’e hayat veren Kerem Atabeyoğlu ve oyuncu eşi Almila Uluer Atabeyoğlu’nun yer aldıkları fotoğraf aşağıda…

Alina Boz, Sinem Akyol’un paylaşımını sayfasına taşıyarak diziyle birlikte oluşturdukları dostluklarının hala devam ettiğini de gözler önüne sermiş oldu. Bu buluşmada Burak Deniz’in yokluğu farkedilirken, Alina Boz’un yeni dizisi Süslü Korkuluk için saçlarını kestirdiği yeni imajı da dikkat çekiyor…

Maraşlı'nın finalinden 7 ay sonra sürpriz buluşma! Paylaşım Alina Boz'dan geldi! 9