Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar dizisi için yeni bir karar alındı!

Kanunsuz Topraklar dizisi için yeni bir karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yakın bir zaman içinde izleyicilerle buluşması beklenen Kanunsuz Topraklar isimli televizyon dizisi merakla bekleniyor. Uğur Güneş, Necip Memili ve Esra Bilgiç’in başrollerinde yer aldığı dizinin yayın tarihi henüz netleşmedi.

Hem Zonguldak hem de İstanbul’da çekimler yapan dizinin ekibi yoğun bir tempoda çalıştı. Ortaya çıkan görüntüler ise izleyicileri çok memnun etti. Fragmanları üst üste yayınlanan dizinin hem hikayesi hem oyuncuları hem de ortaya koyduğu atmosfer yeni dönemin en başarılı yapımlarından birisi olacağını gösteriyor.

Kanunsuz Topraklar dizisi için yeni bir karar alındı! 9

Kanunsuz Topraklar dizisiyle ilgili set içinde yeni bir karar alındı. Bu karar ile ilgili bilgileri gazeteci Birsen Altuntaş paylaştı. Dizinin çekim ekibi sahneleri yetiştirmekte zorlanınca ikinci bir ekip daha kurulmasına karar verildi.

Faruk Teber’in yönetmenliğini yaptığı dizinin ikinci ekibinin başına ise Yasin Uslu geçirildi. Bunun anlamı aslında dizinin her hafta yetiştirilmesi için iki ekibin farklı sahnelere yoğunlaşarak çekimler yapması ve zaman kazanılmasını amaçlıyor.

Kanunsuz Topraklar dizisi için yeni bir karar alındı! 10

Birçok önemli dizi için uygulanan bu ikinci ekip formülü, çekim tekniği zor olan veya fazla özenmeyi gerektiren dönem yapımları için önemli bir stratejik adım oluyor.

Kanunsuz Topraklar dizi ekibi de yoğun geçen ön hazırlık ve ilk çekimlerin ardından ekranda yer almayı bekliyor. Çarşamba akşamları Fox TV ekranında yayınlanması planlanan dizi için henüz başlama tarihi konusunda bilgi verilmedi.

Kanunsuz Topraklar dizisi için yeni bir karar alındı! 11

1939 yılında geçen hikaye izleyicileri o dönemin kömür zengini Zonguldak’a götürecek. Bir kömür madeni sahibi ile onun ölüme terk ettiği işçilerden Davut’un mücadelesini izleyeceksiniz. Aslında kurulu düzene baş kaldırı teması da taşıyan dizide Davut ile Gülfem aşkı da bir imkansız aşklar temasını izleyicilerin karşısına çıkartacak.