Ana sayfa Sosyal Medya Halit Ergenç hakkındaki bir şehir efsanesi uydurma çıktı!

Halit Ergenç hakkındaki bir şehir efsanesi uydurma çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Halit Ergenç’ten yakında bir proje gelebilir, ilk sinyal verildi! Halit Ergenç ile Bergüzar Korel ikilisi Ali ve Han isimli iki oğullarından sonra kızları Leyla’nın doğumuyla büyük bir mutluluk yaşadı. Çift sosyal medyada da hayranlarından büyük ilgi görüyor.

Bir süredir dizilerde görmediğimiz Halit Ergenç, en son geçen yıl Babil isimli dizinin başrolünde yer almıştı. Oyuncu, şu sıralarda üçüncü kez baba olmanın heyecanı içinde. Uğur Aslan’ın müzikli gösterisini izlemeye giden oyuncu, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Halit Ergenç, “Her şey yolunda gidiyor, bebek sağlıklı. Müthiş bir şey, Allah isteyen herkese nasip etsin” diye konuştu. Ünlü oyuncudan hayranları yeni bir proje bekliyor. Özellikle de televizyon dizisi noktasında oyuncunun bir projede bulunmasını hayranları çok arzu ediyor.

Halit Ergenç ise şimdilik dinleniyor ve görüşmelerine devam ediyor.. Oyuncu, “Şu an net bir şey yok. Konuşmalar var ama kesinleşmeden size bir şey söyleyemem” ifadelerini kullandı.

Sadece senaryo okuması için bile yapım şirketlerinin ünlü oyuncuya ödeme yaptığı yönündeki şehir efsanesi de Halit Ergenç’in açıklamaları ile sona erdi.

Oyuncu, “Benim hiç öyle bir şeyden haberim yok. Benim yerime böyle bir şey yapan birisi mi var acaba?” diyerek esprili bir yanıt verdi.

Halit Ergenç, böyle bir şeyin mümkün olamayacağını belirterek, bu şehir efsanesi ile bir anlamda dalgasını geçti.

Kendisine bir takım senaryolar geldiğini anlatan oyuncu, “Okuyorum, bazı koşulları oluyor. Onları yerine getirebilirsek, karşılıklı anlaşırsak, çekebileceğiz” diyerek bir projenin gelmekte olduğunun ilk sinyalini de verdi.