Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar dizisinde korona vakası 4’e yükseldi!

Kanunsuz Topraklar dizisinde korona vakası 4’e yükseldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi setlerinde son haftalarda yaşanan koronavirüs şoklarından birisi de Kanunsuz Topraklar dizisinde yaşandı. Yoğun bir şekilde çekimlere devam eden ekipte ilk olarak Başak Parlak’ın koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı.

Bahar karakteri ile hikayeye yakın zaman önce katılan Başak Parlak’tan sonra ikinci korona vakası Cemal karakterine hayat veren Doğaç Yıldız’dan geldi… Aralık ayının son haftasında koronavirüs sorunları ortaya çıkınca sette çekimlere ara verildi. Dizinin 13. yeni bölümü de Aralık’ın son haftasında ekrana gelemedi…

Daha sonra koronavirüse yakalananların sayısı Hazar Motan ile birlikte üçe yükseldi… Fındık Hatçe karakteri ile hikayeye sonradan dahil olan Hazar Motan’ın ardından dördüncü vaka da ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Mine Teber de koronavirüse yakalandı… Fatma karakterinde başarılı performansı ile göz dolduran usta oyuncu Mine Teber’in de karantinaya girmesinin ardından çekim planları da yeniden belirlendi.

Kanunsuz Topraklar dizisinde korona vakası 4'e yükseldi! 7

Dizinin ekibi perşembe günü yeniden çekimlere başlayacak. 13. yeni bölüm ise 19 Ocak çarşamba akşamı yayınlanacak.

Mine Teber yaptığı açıklamada, projenin başarısının nedenlerini şu sözlerle anlattı:

“Bence bu projenin başarısı, dönemin yaşam zorluklarını anlatırken, ruhunu ortaya koymuş bir ekibin, ilmek ilmek emeğinin karşılığıdır. Ön hazırlığının 7 ay sürdüğü ve ilk 4 bölümün 3 ayda tamamlandığı bir süreçten bahsediyorum. Beni senaryoda etkileyen ilk vurucu öğe, maden işçilerinin yaşam ve çalışma zorlukları ve de yaşanan felaketlerin, gerçek felaketlerle bağdaşıyor olmasıydı. Başarıyı işaret eden ilk adım da budur bence…”