Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanunsuz Topraklar dizisinin geri dönüş tarihi netleşti!

Kanunsuz Topraklar dizisinin geri dönüş tarihi netleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisi, çok etkileyici bir hikaye ve güçlü oyunculardan kurulu bir dizi olarak dikkatleri çekiyor. Dizinin hazırlık dönemi çekimlerin başlamasından 1 yıl kadar önce başlamıştı. Ortaya çok başarılı bir yapım çıkması ve reytinglerde birincilikleri elde etmesi bekleniyordu.

Ortaya güzel bir dizi çıktı ama reytingler düşük kaldı.. Geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilse bile, Kanunsuz Topraklar, çarşamba akşamları en çok izlenen diziler Kuruluş Osman ve Sadakatsiz’in gölgesinde kaldı.

Fox TV’nin devam ettirmek için büyük çaba sergilediği Kanunsuz Topraklar dizisi Aralık ayının son günlerinde koronavirüs sorunu ile karşı karşıya kalmıştı. Doğaç Yıldız ve Başak Parlak’ın ardından Hazar Motan’ın da sette koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Üç oyuncunun karantina süreci ve yılbaşı nedeniyle de çekimlere bir süre ara verildi. Bu da dizinin dönüş tarihini bir hayli etkiledi. Fox TV’nin aldığı karar ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Kanunsuz Topraklar dizisinde ekip bu hafta sete çıkacak. Dizinin 13. yeni bölümün de 19 Ocak Çarşamba günü yayınlanmasına karar verildi.