Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş’ta Ekin Koç karizması diye bir şey var!..

Üç Kuruş’ta Ekin Koç karizması diye bir şey var!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Show TV’de merakla beklenen Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç’un baş rollerinde yer aldığı Üç Kuruş dizisi ilk bölümüyle dün akşam izleyici ile buluştu.

İçerde ve ardından Çukur  dizileri ile süren 5 sezonluk Ay Yapım konsepti, şimdi de Üç Kuruş dizisi ile devam ediyor. İzleyici Üç Kuruş’a büyük ilgi gösterdi.

Pazartesi akşamları artık Üç Kuruş’un reyting yarışında rakipleriyle çok güçlü bir mücadele yapabileceği ortaya çıktı. Seyirci, dizinin ilk bölümünü ‘efsane’ olarak nitelendirdi. Zaten Çukur dizisi hayranları benzer bir konsepte sahip olan diziyi heyecanla bekliyordu.

Dizide Organize Büro’nun gözü kara komiseri ‘Efe’ karakterine hayat veren Ekin Koç ile ilgili sosyal medyada pek çok paylaşım yapıldı. Anlaşılan o ki izleyici en son, Uyanış: Büyük Şekçuklu dizisinde ‘Sultan Sencer’ karakterini canlandıran oyuncuyu özlemiş.

Ekin Koç’un karizması ve oyunculuğuyla ilgili sosyal medyada pek çok paylaşım yer aldı.

Çekimleri İstanbul’un Fatih ilçesinin Balat semtinde ve Beykoz’da bulunan eski kundura fabrikasında gerçekleşen Üç Kuruş, önümüzdeki haftalarda yayınlanacak bölümleriyle daha da fazla ses getireceğe benziyor.