Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar dizisini özleyenlere güzel bir sürpriz!

Kanunsuz Topraklar dizisini özleyenlere güzel bir sürpriz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com // Detay – Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Kanunsuz Topraklar dizisine çok büyük emekler verildiği biliniyor. 1939 yılındaki Türkiye’ye götüren dizinin hikayesi çok beğenildi. Oyuncuların performansları, oluşturulan atmosfer, dekorlar ve müzikleri ile birlikte dizi özel bir yapım olduğunu kanıtladı.

Ortalamanın biraz üzerinde gerçekleşen reytingler ile bu konuda hedef gerçekleştirilememiş olsa da, Fox TV dizinin devam etmesi yönünde bir düşünceye sahip. Uğur Güneş ve Esra Bilgiç ikilisinin başrolündeki dizinin setinde koronavirüs sıkıntısı çıkmıştı.

Doğaç Yıldız, Hazar Motan ve Başak Parlak’ın üst üste koronavirüse yakalanması, ayrıca yılbaşı için de ara verilmesi nedeniyle sette bir süre çalışmalar durduruldu.

Dizinin setinden gelen yeni partner selfisi ise çalışmaların yeniden başladığına işaret ediyor. Dizinin hayranları yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Kanunsuz Topraklar dizisinin yeni bölümünün 12 Ocak Çarşamba akşamı ekranda olabileceğine yönelik izleyicilerde yüksek bir beklenti var.

Kanunsuz Topraklar dizisini özleyenlere güzel bir sürpriz! 7

Fox TV’nin Ocak ayının ilk iki haftası için dizilerin yeni bölümünü yayınlamama kararı aldığı yönünde bilgiler de vardı.

Şimdiye kadar 12 bölüm yayınlanan diziye verilen ara nedeniyle izleyiciler bir hayli özlem içinde. Sosyal medyada yapılan yorumlarda izleyiciler yeni bölümün sabırsızlığını yaşadıklarını belirten yorumlar paylaşıyor.

19 Ocak’ta 13. bölümün yayınlanması beklense bile dizi hayranları 12 Ocak Çarşamba günü için de umutlu bir bekleyiş içinde.