Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde ilgiyi mıknatıs gibi üzerine çeken büyülü ses!

Gönül Dağı dizisinde ilgiyi mıknatıs gibi üzerine çeken büyülü ses!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisinin yeni bölümlerini merakla bekleyen milyonlarca izleyici var. İkinci sezonu ile devam eden dizinin çekimlerine Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde devam ediliyor.

Gönül Dağı dizisinin karakterlerinden birisi de Selami Ferses… Eser Eyüboğlu tarafından canlandırılan karakter, son dönemde sosyal medyada çok konuşuluyor. Eser Eyüboğlu karakteri o kadar başarıyla canlandırıyor ki, kendisini Selami karakterindeki gibi birisi zanneden izleyicilerin olması bile normal karşılanır.

Gönül Dağı dizisinde Selami’nin seslendirdiği şarkılar da izleyicilerin gönüllerine hitap ediyor. Hem oyunculuk yeteneği hem sesiyle hayranlarını mest eden Eser Eyüboğlu, dizi sayesinde çok geniş bir kitlenin dikkatini çekti.

Youtube’da yayınlanan Selami videolarına da çok büyük ilgi var. Milyonlarca kez izlenen videolar bazen trend listesine de giriyor. Unutulan değerleri yeniden hatırlatan bir dizi olmasının yanı sıra, hikayesinin izleyicilere geçmiş yılları hatırlatması ve söylenen türkülerin de gönüllere girmesi dizinin başarısının önemli sırları arasında bulunuyor.

Oyuncu, 2009 yılında bu yana setlerde yer alıyor ama Gönül Dağı ile dikkatleri daha çok çekti. Doksanlar dizisindeki Necmettin karakterinin yanı sıra, Şevkat Yerimdar dizisindeki İsmail ve Ege’nin Hamsisi dizisindeki Dursun karakterleri de akılda kalıcı olmuştu.