Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner yeni yılın ilk günlerinde aşka geldi!..

Aslıhan Güner yeni yılın ilk günlerinde aşka geldi!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı ‘Yıldız’  karakteriyle çok sevilen Aslıhan Güner yeni yılın ilk günlerinde hayranlarının karşısına kırmızılar içerisinde çıktı.

Oyuncu, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi final yaptıktan sonra sezon başında Fox TV için çekilen ‘Uzak Şehrin Masalı’ isimli dizide oynamıştı. Çekimleri Kars’ta yapılan dizi beklenen ilgiyi görmedi ne yazık ki reytinge yenildi. 5 bölüm sonra ekrana veda eden dizinin ardından Güner’in hayranları da hayal kırıklığı yaşadı!

Rol aldığı yapımlar hep şehir dışında olan ve ailesinden uzakta kalan güzel oyuncu şu sıralar İstanbul’da eşi ve ailesi ile bol bol hasret gideriyor. Kendisi gibi oyuncu Mert Kılıç ile mutlu bir evliliği olan Aslıhan Güner instagramdan eşiyle fotoğraflarını paylaşarak hayranlarını mest etti.

Aslıhan Güner yeni yılın ilk günlerinde aşka geldi!.. 8

Paylaşımına ‘Aşk’ yazan Aslıhan Güner, farklı rollerle izleyicilerin karşısında yer alırken, Şefkat Tepe dizisinde tanışıp evlendiği kocası Mert Kılıç ise uzun süredir bir projede yer almadı. Birçok dizi teklifi geldiği bilinen Aslıhan Güner, hem dijital hem de televizyon dizileri için gelen teklifleri değerlendiriyor.

Aslıhan Güner yeni yılın ilk günlerinde aşka geldi!.. 9

Bu süreçte çocuk yapma konusunda da eşi ile ayrı düştüğü öğrenilen oyuncu, şimdilik kariyerine odaklanmak istiyor. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, Eşinin çocuk sahibi olmayı çok istediğini ama şu ana kadar kendisinin onu durdurduğunu ifade etmişti  Aslıhan Güner, “Bir iki sene sonra herhalde Allah nasip ederse olur diye düşünüyoruz”şeklinde konuştu.