Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar için talihsizlikler üst üste geldi!

Kanunsuz Topraklar için talihsizlikler üst üste geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanunsuz Topraklar isimli Fox TV dizisi bu sezonun dikkat çeken yapımlarından birisi oldu. İzleyicileri 1939 yılına götüren dizi, Zonguldak’taki madenlerde çalışanlar ile patronlar arasındaki mücadeleyi anlatıyor… Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’in başrolündeki dizi aşk hikayesiyle de öne çıkıyor. Ekranda patronlarına baş kaldıran ve hakkını arayan madencilerin hikayesini izliyorsunuz.

Yönetmen Zülküf Yücel’in ilk 6 bölüme kadar başında olduğu diziyi daha sonra Cevdet Mercan devraldı… Bu değişimin ardından hem hikayede önemli yenilikler yaşandı hem de yeni isimler katıldı.. Başak Parlak da diziye Bahar karakteri ile dahil oldu. Sette yapılan koronavirüs testinde Başak Parlak’ın yanı sıra Doğaç Yıldız ve Hazar Motan’ın üst üste koronavirüse yakalanmaları planları da aksattı.

Yaşanan bu korona şanssızlığı nedeniyle bu hafta ekrana gelemeyen Kanunsuz Topraklar, yılbaşı sebebiyle de 5 Ocak Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşamayacak. Dizinin yeni bölümünün 12 Ocak’ta ekrana gelmesi bekleniyor.

Kanunsuz Topraklar için talihsizlikler üst üste geldi! 7

Üst üste iki hafta ara vermenin Kanunsuz Topraklar dizisine zarar verme riski bulunuyor. Zaten reytingleri ortalamanın biraz üzerinde gerçekleşen dizi için hayranların heyecanları azalırsa, reytingin düşme tehlikesi gündeme gelecektir.

Sette yaşanan koronavirüs sorununun yanı sıra bir de yılbaşı arasının verilmesi izleyicilerin diziye olan merakını da azaltabilir. İşte bu tehlike nedeniyle dizinin 13. yeni bölümü ekrana döndüğü zaman reytinglerin düşmesinden korkuluyor.

Belki de hayranlar diziyi çok özleyecek ve daha iyi reytingler elde edilebilecek. Bu durum da mümkün ama, uzun süre verilen araların dönüşünde dizilerin izlenme oranlarının düştüğüne şahit olmuştuk.