Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisinde heyecan yükselten yeni karar!

Kalp Yarası dizisinde heyecan yükselten yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Yarası dizisi hayranları pazartesi akşamları heyecanla yeni bölümleri bekliyor. Ancak 3 Ocak günü dizi yılbaşı nedeniyle ara verecek. Şimdiye kadar 26 bölümü yayınlanan dizinin 27. yeni bölümünün 10 Ocak Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacağını belirtelim.

Süreç Film imzasını taşıyan proje için Haziran ayından bu yana Antakya’da bulunan ekip, bir süre tatil yapma fırsatı elde etti. Verilen bu aradan sonra ekip yeniden buluşacak ve çekimler kaldığı yerden devam edecek. Dizide heyecanı artıracak yeni bir gelişme de var.

Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran’ın başrollerinde yer aldığı Kalp Yarası’nın etkileyici bir hikayesi var. Ancak bu hikaye senaristlerin çeşitli adımları ile daha da genişliyor… Şahin Dede karakteri ile hikayeye İştar Gökseven’in katılması önemli bir ayrıntı olmuştu.

Şimdi de gençliği ve güzelliği ile dikkatleri çeken Nilsu Berfin Aktaş, Kalp Yarası’nın ekibine katılacak.

Yeni yıl ile birlikte Kalp Yarası dizisine yeni bir karakter dahil oluyor. Kuzey Yıldızı dizisi ile parlayan ve bu sezon da Benim Hayatım’da başrolde yer alan Nilsu Berfin Aktaş’ı 28. bölümden itibaren ekranda izleyebileceksiniz.

Kalp Yarası dizisinde heyecan yükselten yeni karar! 7

17 Ocak’ta ilk kez dizi hayranlarının karşısına çıkacak olan bu yeni karakterin hikayede nasıl bir değişikliğe neden olacağı da merakla bekleniyor.

Kalp Yarası reytinglerini ortalamanın biraz üzerinde tutmayı başararak ayakta kalıyor. Yeni karakterlerin katılması da heyecanı artırıyor ve dizi izleyicilerini atv ekranına çekiyor. Bu anlamda senaristlerin gizemli ve etkili bir karakter daha oluşturmaları dikkat çeken bir gelişme oldu.