Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum ile Son Nefesime Kadar dizileri Fox TV’nin kabusunu bitirebilir!

Mahkum ile Son Nefesime Kadar dizileri Fox TV’nin kabusunu bitirebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan diziler konusunda büyük bir sıkıntı yaşanıyor. Bazı yapımlar tuttu alma, birçok dizide final yaptı. Kanalın hala ortada duran ve akıbeti belirsiz dizileri de var. Fox TV adına 2021-2022 sezonu başlangıcı adeta bir kabus oldu.

Fox TV’de dizi izleyenler için de bu kabus daha sert ve duygusal anlamda da yorucuydu. Çünkü sevilen bir dizinin kısa sürede final yapması, izleyenleri çok olumsuz etkiliyor. Son Yaz’ın ikinci sezonunun 5 bölümde bitirilmesi çok derin bir iz bıraktı. Dizi hayranlarının sosyal medyaya yansıyan eleştirileri de işe yaramıyor.

Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Misafir ile Elbet Bir Gün isimli diziler için final kararları yıkıcı oldu. Elkızı dizisi de reytingleri ile sıkıntılı bir süreç yaşıyor.

Yasak Elma, Evlilik Hakkında Her Şey, Kanunsuz Topraklar ile Aşk Mantık İntikam dizileri ise kanalın şimdilik iyi giden işleri olarak öne çıkıyor.

5 dizinin final yaptığı Fox TV’de reyting elde etmek için yapılan denemelere yakında iki yeni dizi de katılacak. Bunlardan birisi Mahkum, diğeri ise Son Nefesime Kadar… Her iki yapım da aksiyon dolu işler olacak.

Mahkum ile Son Nefesime Kadar dizileri Fox TV'nin kabusunu bitirebilir! 7

Mahkum, Aralık ayında başlayacak. Onur Tuna, Seray Kaya ve İsmail Hacıoğlu başrollerde yer alıyor. Eşini ve kızını öldürmekle suçlanan bir savcının gerçeği ortaya çıkarma ve gerçek suçluları bulma mücadelesini izleyeceksiniz.

Son Nefesime Kadar ise sorunlu bir polisin hikayesini anlatacak. Nurgül Yeşilçay başrolde yer aldı. Bir kayıp vakası ile birlikte de olaylar hızla gelişecek. Ertan Saban, Emre Kınay, Begüm Birgören, Baran Bölükbaşı, İpek Filiz Yazıcı ve Emre Bey gibi isimler ile de anlaşmalar yapıldı. Dizinin Ocak ayında izleyici ile buluşması bekleniyor.

Mahkum ile Son Nefesime Kadar isimli iki dizinin 2022 yılında Fox TV’nin kurtarıcı iki yapımı olması yönünde büyük bir beklenti var. Fox TV için yaşanan dizi kabusunu bitirmeye yönelik projeler şart. Yoksa kanalın yüksek izleyici oranları ciddi bir düşüş yaşayabilir.