Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar’da izleyicinin istediği oldu, heyecan arttı! Sonucu da iyi oldu!

Kanunsuz Topraklar’da izleyicinin istediği oldu, heyecan arttı! Sonucu da iyi oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanunsuz Topraklar çarşamba akşamları Fox TV ekranında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Bir dönem dizisi olan ve büyük bütçelerle ekrana gelen dizide son zamanlarda reyting sıkıntısı yaşıyor. İzleyiciye göre bu sıkıntının sebebi hikayenin dümdüz gitmesi.

Fox TV bu sezon dizilerden yana oldukça sıkıntılı zamanlar yaşadı. Kanal birçok dizisini düşük reyting sebebiyle yayından kaldırmak zorunda kaldı. Kanunsuz Topraklar ise başlangıçta aldığı güzel reytinglerde bu sezonun başarılı yapımlarından biri oldu.

Ancak bölümler ilerledikçe reytingler düşmeye başladı. Yapım şirketi reytingleri canlandırmak için senaryo yazarı ve yönetmen değişikliğine gitti ancak bu da işe yaramadı. Dizinin oyunculukları izleyiciden tam not alıyor ancak onlara göre sorun hikayenin işlenişinde.

Kanunsuz Topraklar’da izleyicinin istediği oldu, heyecan arttı! Sonucu da iyi oldu! 7

Zira izleyiciye göre Kanunsuz Topraklar’ın hikayesi de çok güzel. Ancak işleniş şekli yanlış. İzleyiciye göre Kanunsuz Topraklar’ın hikayesi çok düz bir şekilde gidiyor. Hikaye biraz heyecan istiyor. İzleyiciler böyle gitmesi halinde reytinglerin daha da düşeceğini ve dizinin finale gideceğini söylüyor.

Dizinin dün akşamki bölümü ise bir hayli hareketliydi. Temponun hiç düşmediği bölümde Davut’un çatışma sahnesi, Kasapoğlu’nun bıçaklanması, Yavuz ile Asude’nin kimliklerinin ortaya çıkması izleyiciyi büyük bir heyecana sürükledi.

Ve sonuçta Kanunsuz Topraklar’ın uzun süredir kötü giden reytingleri biraz hareketlendi. Her ne kadar hala ortalamanın altında olsa da biraz yükseliş sergiledi. Dizi, tüm izleyicilerde dokuzuncu sırada yer aldı. İzleyici de son bölümden bir hayli tatmin oldu. Şimdi senaristlere düşen görev bu ivmelenmeyi hareketli sahnelerle daha da artırmak olacaktır.