Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in yıldızı Cansu Dere’nin verdiği kar pozu karları eritti!..

Sadakatsiz’in yıldızı Cansu Dere’nin verdiği kar pozu karları eritti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Cansu Dere, Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı ‘Asya’ rolüyle büyük beğeni topluyor. Oyuncunun, baş rollerini Caner Cindoruk ve Melis Sezen ile paylaştığı dizi sayesinde sadece Türkiye’de değil yurt dışında da pek çok hayranı var.

Özel hayatıyla gündemde olmayı çok sevmeyen Cansu Dere zaman zaman instagram hesabından yaptığı paylaşımlarıyla da gündem oluyor.

Dün, İstanbul’un bazı bölgelerine kar yağdı. Bunu fırsat bilen ünlü oyuncu  2.2 milyon takipçisinin olduğu instagram hesabında karda verdiği pozları paylaştı. Cansu Dere’nin son paylaşımı takipçilerini mest etti.

Sadakatsiz'in yıldızı Cansu Dere'nin verdiği kar pozu karları eritti!.. 8

Cansu Dere, sadece ekran performansıyla değil güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Oyuncunun kardaki paylaşımlarına yorum yağdı. Bazı takipçileri, ‘Karlar eridi’ yorumuyla oyuncunun güzelliğine vurgu yapmayı da ihmal etmedi.

Sadakatsiz'in yıldızı Cansu Dere'nin verdiği kar pozu karları eritti!.. 9

Ünlü oyuncu iki sezondur Sadakatsiz dizisinde, eşi tarafından ihanete uğrayan ‘Asya’ karakterine hayat veriyor. Diziye yeni sezonda ‘Aras’ karakteriyle ünlü oyuncu Berkay Ateş dahil oldu.

Sadakatsiz’in yeni bölümlerinde ‘Asya’ ile ‘Aras’ aşk yaşamaya başladı. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde ‘Asya’ ile ‘Aras’ arasında yaşanan romantik sahneler ekranlara damga vurdu.