Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar’ın Gülfem’i Esra Bilgiç neden mutluluktan havalara uçtu?

Kanunsuz Topraklar’ın Gülfem’i Esra Bilgiç neden mutluluktan havalara uçtu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, yeni sezonda ‘Kanunsuz Topraklar’ isimli diziyle Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

‘Kanunsuz Topraklar’ın hikayesi, 1940’lı yıllarda Zonguldak’taki kömür madenlerinde geçiyor.  Çekimleri Zonguldak’ta devam eden dizide  güzel yıldıza baş rolde Uğur Güneş eşlik ediyor. İkilinin hayranları da son derece heyecanlı, diziyi merakla bekliyorlar. Esra Bilgiç instagram hesabından sık sık dizi setinden fotoğraflar da paylaşarak heyecanı arttırıyor.

Kanunsuz Topraklar’ın Gülfem’i Esra Bilgiç neden mutluluktan havalara uçtu? 8

‘Kanunsuz Topraklar’ın ilk tanıtım filmi yayınlandı. Tanıtım filminin beğenilmesi Esra Bilgiç’i ve set ekibini çok mutlu etti. Ünlü oyuncu mutluluğunu instagram hesabından yayınladığı aşağıdaki fotoğrafla paylaştı.

Esra Bilgiç takipçilerine yeni fragmanların da çok yakında yayında olacağının müjdesini verdi. Oyuncu paylaştığı fotoğrafın altına şunları yazdı; “Günaydın, ben yeni set günü için hazırım.  İlk tanıtımımıza yaptığınız yorumlar hepimizi çok mutlu etti. #KanunsuzTopraklar ekibi olarak herkese çok teşekkür ederiz. Yeni fragmanlar ve fotoğraflar yolda.”

Kanunsuz Topraklar’ın Gülfem’i Esra Bilgiç neden mutluluktan havalara uçtu? 9