Ana sayfa Sosyal Medya ‘Bir Zamanlar Kıbrıs’ın ‘Rauf Denktaş’ı Devrim Saltoğlu evlendi!

‘Bir Zamanlar Kıbrıs’ın ‘Rauf Denktaş’ı Devrim Saltoğlu evlendi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TRT1’de yayınlanan ‘Bir Zamanlar Kıbrıs’ dizisinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kurucusu olan Rauf Denktaş’a hayat veren Devrim Saltoğlu, Denizli’nin önde gelen ailelerinden Sağlam ailesinin kızı Mimar Nazlı Sağlam ile dün ikinci kez dünya evine girdi.

Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde gerçekleşen törene,  Covid-19 salgını sebebiyle az sayıda davetli kabul edildi. Saltoğlu’nu bu mutlu gününde ‘Bir Zamanlar Kıbrıs’ dizisindeki birlikte rol aldığı oyuncu arkadaşları da yalnız bırakmadı. Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Özge Gürel, Devrim Evin, Mehmet Bilge Aslan ve Can Arpacı düğüne katılan isimler arasındaydı.

‘Bir Zamanlar Kıbrıs’ın 'Rauf Denktaş’ı Devrim Saltoğlu evlendi! 9

Devrim Saltoğlu ve eşi 5 yıl önce bir arkadaş ortamında tanıştıktan 2 yıl sonra evlilik kararı almışlar ancak pandemi nedeniyle nikahlarını ertelemek durumunda kalmışlardı.  Devrim Saltoğlu mutluluğunu, instagram hesabına koyduğu fotoğraflar ile takipçileriyle de paylaştı.

‘Bir Zamanlar Kıbrıs’ın 'Rauf Denktaş’ı Devrim Saltoğlu evlendi! 10

Usta oyuncu, ‘Bir Zamanlar Kıbrıs’ dizisinin çekimlerinden dolayı balayı için ileri bir tarihte organizasyon yapabilecek.

‘Bir Zamanlar Kıbrıs’ın 'Rauf Denktaş’ı Devrim Saltoğlu evlendi! 11