Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci’nin kızına vermek istediği ismi duyan dostları tepki gösteriyor!

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci’nin kızına vermek istediği ismi duyan dostları tepki gösteriyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’yi bir araya getiren ‘İlk ve Son’ dizisi 25 Ağustos’ta BluTV’de yayınlanacak. Güzel oyuncu Özge Özpirinçci, Hürriyet Gazetesi’nden Onur Baştürk’e verdiği röportajda, yeni dizisi, hamileliği, çocuğuna koymak istediği isim ve sevgilisi Burak Yamantürk’le ilişkisi hakkında  samimi açıklamalarda bulundu.

Oyuncu ‘İlk ve Son’ dizisi ile ilgili şunları söyledi “Bir ilişkinin ilk zamanlarındaki duygularıyla son zamanlarında duygusuzluk gibi görünen ama aslında çok yoğun şeylerin yaşandığı dönemini, yani bir ilişkinin anatomisini anlatıyor. İki yaralı ruh başlarda birbirine iyi geldiğini sanıyor. Ama ilişki içinde kendilerini tedavi etmeye hiç çalışmadıkları için bir süre sonra birbirlerine zarar vermeye başlıyor. Etrafımızda örneğini çok sık gördüğümüz bir ilişki modeli bu aslında.”

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci'nin kızına vermek istediği ismi duyan dostları tepki gösteriyor! 11

‘Tatar Ramazan’ dizisinin setinde tanıştığı Burak Yamantürk ile 2014 yılından beri aşk yaşayan Özge Özpirinçci şu sıralar 5 aylık hamile ve çiftin kız çocuğu olacak. Peki, Özge Özpirinçci kızına hangi ismi koyacak?

Hamile kaldığından beri aklında tek bir isim olduğunu ancak çevresinin bu isimle çok dalga geçtiğini açıklayan Özpirinçci kızına ‘Üzüm’ adını vermek istiyor. Bakalım oyuncu bu konuyla ilgili neler söyledi; “Çok dalga geçildi bu isimle ilgili. Bana herkes, ‘Çocuğuna bunu yapma Özge’ deyip duruyor. Bence çok güzel isim. Küçük çocuk Üzüm, genç kız Üzüm, 35’lerinde Üzüm Hanım, 70’inde Üzüm teyze… Ayrıca Üzüm Yamantürk de çok fonetik geliyor kulağa. Ama kesinlikle ret oyu aldım bu isim için. Ben gizli gizli Üzüm diyeceğim galiba çocuğuma.”

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci'nin kızına vermek istediği ismi duyan dostları tepki gösteriyor! 12

Burak Yamantürk’ün zor beğendiğine dikkat çeken Özge Özpirinçci bu sebeple de isim konusunu netleştiremediklerini açıkladı ve “Burak aşırı zor beğenir. Ara sıra takılıyorum zaten, ‘Sen beni nasıl beğendin ya!’ diyerek. Çok yüksek standartları vardır. Özellikle yemek konusunda daha da fazla. Kendisi de çok iyi yemek yaptığı için. İsim konusunda da bir sürü isim söylüyorum ona. Olabilir diyor, listeye yaz. Düşünelim deyip duruyor” dedi.

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci'nin kızına vermek istediği ismi duyan dostları tepki gösteriyor! 13

Çocuğunun doğaya saygılı bir birey olmasını istediğini belirten oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü;

“Açıkçası toplumsal kültür açısından değil, doğa ve gezegen açısından endişelerim var. Çünkü kız ya da erkek fark etmez, dünyaya getireceğim canlının her şeyden önce doğaya saygılı olmasını isterim. Çünkü biz toplum olarak birbirimizi iyileştirebiliriz. Daha iyi günlere doğru gideceğiz, bunun için çabalıyoruz. Umut olmasaydı şu an karnımda beş buçuk aylık bir bebek taşıyamazdım. Etrafımdaki kendi küçük çemberimde ve Z kuşağında da bu umudu görüyorum. Yeğenlerimle, arkadaşlarımın küçük çocuklarıyla muhabbet ettiğim zaman birbirine saygılı küçük insanlar görüyorum. O kadar güzel ışıldıyorlar ki! Bir üst jenerasyon olarak tek yapmamız gereken, onların ışıltısını almamamız. Bizden önceki jenerasyona bence bu olmuş. Yoksa herkes parlak geliyor dünyaya. Ama sizden bir önceki kuşak sizin pırıltınızdan korktuğu için hemen sizi aşağı çekmeye çalışıyor. Yapmamız gereken o yeni gelen çocukların parıltısını kesmemek.”

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci'nin kızına vermek istediği ismi duyan dostları tepki gösteriyor! 14

Peki Özge Özpirinçci doğum yapmadan önce çocuğunun babası Burak Yamantürk ile evlenecek mi?

“Tabii ki bürokratik ve hukuki olarak evliliği yapmamız bebek için daha güvenli bir ortamı sağlıyor” diyen oyuncu “Benim hep düşündüğüm şey şu: Mesela Allah korusun Burak hastanelik olsa ben onun ailesi değilim, hukuki olarak… Dolayısıyla nikah yapmamız gerekiyor. Devletin bizi aile olarak görmesi için. Ama düğün olayında çok net şunu söyledim Burak’a: Eğlenip dağıtamayacağım bir düğünde ben kimseyi ağırlayamam, ‘Ne haliniz varsa görün’ derim. O yüzden benim de misafirler gibi eğlenebileceğim bir zamanda düğün yapacağız. O da muhtemelen önümüzdeki yaz olur. Hiç acelemiz yok. Zaten birbirini bulmuş iki ruhuz. Bunu da taçlandırıyoruz bebemizle! Artık kutlamasını ilerleyen zamanlarda yapacağız” dedi.

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci'nin kızına vermek istediği ismi duyan dostları tepki gösteriyor! 15

Özge Özpirinçci röportajda, çocuğunu kendi büyütmek istediğinin ve bu dönemde bir  projede yer almayacağının sinyalini de şu sözlerle verdi. “Çocuk ilk 2-3 sene annenin çocuğu gibi oluyor ya. O yüzden kariyer anlamında bir-iki sene durabileceğim bir noktayı ayarlamam gerekiyordu. İşimde doyum noktasına ulaşmalıydım. ‘Kadın’ ve arkasından ‘İlk ve Son’la birlikte o noktaya ulaştım, içime sindi.”