Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat’ın yakışıklısı Çağlar Ertuğrul kariyeri için büyük bir karar aldı!

Teşkilat’ın yakışıklısı Çağlar Ertuğrul kariyeri için büyük bir karar aldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin parlayan genç yıldızlarından Çağlar Ertuğrul, TRT 1’de yayınlanan Teşkilat dizisiyle kariyerinde çok önemli bir adım attı. Teşkilat’ta kahraman casus Serdar’ı başarıyla canlandıran Çağlar Ertuğrul’un gelecekteki hedefi kamera arkasına geçmek.

Bugüne kadar genellikle romantik ve dram dizileriyle ekrana gelen Ertuğrul, aksiyon dolu teşkilat dizisiyle kariyerinin en önemli adımlarından birini attı. 2012 yılında Benim İçin Üzülme dizisiyle ekran dünyasına adım atan Ertuğrul, Kurt Seyit ve Şura, Medcezir, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde rol aldıktan sonra başrolünü Burcu Özberk’le paylaştığı Afili Aşk’la tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında birçok ülkede büyük ilgi gören romantik komedi Afili Aşk sona erdikten bir yıl sonra Çağlar Ertuğrul, bambaşka ürde bir diziyle ve karakterle hayranlarının karşısına çıktı.

Teşkilat’ın yakışıklısı Çağlar Ertuğrul kariyeri için büyük bir karar aldı! 7

Teşkilat’ta MİT ajanı Serdar’ı canlandıran Çağlar Ertuğrul yeni dizisinde Türkiye’yi tehdit eden karanlık güçlerin peşinden koşuyor ve onları cezalandırıyor. Çağlar Ertuğrul Teşkilat’taki aksiyon sahnelerindeki başarısıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Çağlar Ertuğrul oyunculuktaki başarısını Teşkilat’la kanıtladı. Ancak onun gönlünde bambaşka bir aslan yatıyor. Ertuğrul’un en büyük hayali bir gün yapımcı olabilmek. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan yetenekli oyuncu senaryo için fikir verebileceğini ancak yazamayacağını da belirtti. Çağlar Ertuğrul bunun çok farklı bir yetenek olduğuna dikkat çekti.

Yazılmış olan bir senaryoda fikirler verebilmeyi daha iyi yaptığını anlatan oyuncu, bir arkadaşı ile birlikte yaz ayında güzel projeleri olacağının müjdesini verdi.