Ana sayfa Sosyal Medya Kar gören masum Adanalı Caner Cindoruk!..

Kar gören masum Adanalı Caner Cindoruk!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz’de canlandırdığı ‘Volkan’ karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Caner Cindoruk da tüm Türkiye’yi  etkisi altına alan kar yağışının tadını çıkaran ünlü isimler arasında yer aldı.

Adana doğumlu oyuncu, memleketinde yaşadığı kar özlemini sosyal medya paylaşımının altına yazdığı notla esprili bir dille anlattı. Instagram hesabından karlar altında fotoğrafını paylaşan yakışıklı oyuncu paylaşımına; ‘Kar gören masum Adanalı’ notunu düştü.

Kar altında oldukça neşeli ve keyifli görünen yakışıklı oyuncu fotoğraflarını art arda sıraladı. Oyuncunun paylaşımları hayranlarını da mest etti. Hatta bazı takipçileri, ‘Gördüğüm en güzel kar fotosu’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Kar gören masum Adanalı Caner Cindoruk!.. 8

Televizyon ekranlarında pek çok iddialı yapımda çok önemli rolleri başarıyla canlandıran Caner Cindoruk, Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere ve Melis Sezen ile baş rolü paylaşıyor.

Ünlü oyuncu, Sadakatsiz’de canlandırdığı ‘Volkan’ karakteriyle bir kesim tarafından çok sevilirken bir takım izleyicinin de tepkisini alıyor.

Ancak oyuncunun sosyal medya paylaşımları hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Caner Cindoruk’un kar paylaşımları da kısa sürede binlerce beğeni ve yüzlerce yorum aldı.

Kar gören masum Adanalı Caner Cindoruk!.. 9