Ana sayfa Dizi Haberleri Her seferinde küllerinden doğan Yasak Elma 6. sezonu resmen garantiledi!

Her seferinde küllerinden doğan Yasak Elma 6. sezonu resmen garantiledi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların en entrika dolu dizisi Yasak Elma, kimi zaman reytinglerde düşüş yaşasa da her seferinde küllerinden yeniden doğmayı başarıyor. Reytinglerini yeniden yükselten ve dün akşamki bölümüyle bir kez daha çok iyi sonuç alan dizi 6. sezonun biletini de resmen kesmiş oldu.

Hikayesindeki absürtlükler sebebiyle eleştirilse de Yasak Elma’nın öyle bir izleyici kitlesi var ki kesinlikle peşini bırakmıyor. Saçma gelişmelere rağmen hikaye izleyiciyi peşinden sürüklemeye devam ediyor.

Med Yapım için çekilen ve Fox TV’de yayınlanan dizi sezonun başına reytinglerde birincilik elde etmişti. Çok iddialı dizi Üç Kuruş’un gelişi bile Yasak Elma’yı yerinden edememişti. Ancak Alparslan Büyük Selçuklu, Yasak Elma’yı zirvedeki yerinden etmişti.

Her seferinde küllerinden doğan Yasak Elma 6. sezonu resmen garantiledi! 7

Yasak Elma birkaç hafta reytinglerde düşüş eğilimindeydi. Ancak daha sonra ne olduysa bir şekilde dizi reytinglerini yine yükseltmeyi başardı ve reytinglerde ikinci sıraya yerleşti. İşin önemli yanı buradaki yerini de birkaç haftadır sabitlemiş durumda.

Halen beşinci sezonu devam eden Yasak Elma’nın altıncı sezonunun da olacağı bir süredir konuşuluyordu. Ancak bu durum dizinin reytinglerine bağlıydı. Fakat reytinglerdeki bu yükseliş altıncı sezonun da garantisi oldu.

Yasak Elma dizisi, başta izleyici tarafından mantık hataları, ‘bu kadar da olmaz, saçmalamayın!’ dedirten pek çok durum sebebiyle ciddi sert eleştirilere maruz kalıyordu. Fakat Yasak Elma zaman içinde artık kimsenin bir mantık aramadığı absürt bir komediye dönüştü.