Ana sayfa Dizi Analiz Kara Ağaç Destanı dizisi 12. bölümde izleyicileri şaşkına çeviren sahneler yaşandı!

Kara Ağaç Destanı dizisi 12. bölümde izleyicileri şaşkına çeviren sahneler yaşandı!

tarafından ker_def

TRT 1’in, yapımcılığını Hasan Karul’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş’ın oturduğu dizisi ‘Kara Ağaç Destanı’ dün akşam on ikinci bölümüyle ekrana geldi.

1970’li yıllarda geçen ‘Kara Ağaç Destanı’nın başrollerinde Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker, Merih Öztürk yer alıyor.

12.Bölümde Neler Yaşandı? Ömer’in, Celal Ağa’nın almak istediği topraklara sınır çekerek yaptığı meydan okuma Celal Ağa’yı öfkeden deliye döndürdü. Celal Ağa, Ömer’in bu alımı nasıl gerçekleştirdiği, kimlerin yardım ettiğinin peşine düştü.

Gülnaz’ın görüşmeye gelmek istememesine anlam veremeyen Merdo, onun karşısına çıkarak konuşmaya çalıştı. Ancak Gülnaz, Merdo’yu artık hayatında istemediğini söyledi. Merdo, Gülnaz’ın sözleriyle büyük bir üzüntü yaşadı. Tüm ailesini kaybettiğini düşünen Gülnaz, intihara teşebbüs ederken abisi Kadri tarafından kurtarılınca yalnız olmadığını gördü.

Baba-oğul arasındaki mücadele, ekim zamanının yaklaşmasıyla iyice kendini gösterdi. Ömer, eksik olan tohumları tamamlamaya çalışırken Celal Ağa da topraklarındaki su sıkıntısını gidermek için büyük bir çaba sarf etmeye başladı.

İntikam peşindeki Merdo konağa saldırınca Sultan, Celal Ağa’nın hayatını kurtardı. Ömer’e olan kırgınlığı bir türlü geçmeyen Sultan, Celal Ağa’nın su sıkıntısını çözmek için harekete geçti. Ömer, Durdu Ana’yla ortak olarak tohumları aldığını köy meydanındaki şenlikte ilan ederken, Celal Ağa’nın Sultan’la birlikte gelmesi herkesi şok etti. Celal Ağa ve Ömer’in, ekin şenliğinde karşı karşıya gelmesi, Kara Ağaç’ta herkesin safını seçmesine yol açtı.