Ana sayfa Dizi Haberleri Kara Para Aşk, Netflix Almanya’nın en çok izlenen dizisi oldu!

Kara Para Aşk, Netflix Almanya’nın en çok izlenen dizisi oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Unutulmaz dizi Kara Para Aşk dünyada efsane yazmaya devam ediyor. Türkiye’de yayınlandığı dönem fırtınalar estiren dizi Almanya’da en çok izlenen dizilerinden biri oldu.

2014 yılında yayınlanan ve Ay Yapım tarafından çekilen Kara Para Aşk’ın başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek yer alıyordu. Dizi, yayınlanmasının üzerinden neredeyse 8 yıl geçmesine rağmen dünyayı fethetmeye devam ediyor.

Dünyanın birçok ülkesinde yayınlanan Kara Para Aşk dizisi Almanya’da çok büyük bir başarıya imza attı. Netflix Almanya’da yayınlanan dizi, en çok izlenenler arasında birinci sırada yer aldı. Bu da dizi için çok büyük bir başarı.

Kara Para Aşk, Netflix Almanya’nın en çok izlenen dizisi oldu! 7

Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat tarafından yazılan Kara Para Aşk’ın yönetmeni Ahmet Katıksız’dı. Ay Yapım tarafından çekilen dizi nişanlısı öldürülen Ömer komiserle, nişanlısının yanında cesedi bulunan adamın kızı Elif’in yollarının kesişmesini anlatıyordu. Sıkı bir polisiye olan dizi her bölümüyle nefes kesiyordu.

Netflix aracılığıyla birçok ülkede gösterilen dizi bir süre önce Hollywood’un efsanevi oyuncularından Barbra Streisand’ın da övgüsünü almıştı. Sosyal medya hesabından diziyle ilgili paylaşım yapan Streisand şöyle yazmıştı:

““Jim ve ben muhteşem Türk dizisi Kara Para Aşk’ı her akşam sabah 4’e kadar Netflix üzerinden izliyoruz. Bu iki oyuncu harika! Oyuncu kadrosunun geri kalanı da… Dizi sizi öyle bir yakalıyor ki izlemekten vazgeçemiyorsunuz”

Barbra Streisand’ın bu paylaşımı üzerine dizinin başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün de, gönderiyi kendi hesabından paylaşmış ve “Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Bunun benim için ne kadar önemli olduğunu bilemezsiniz. Teşekkür ederim.” diye yazmıştı.