Ana sayfa Dizi Haberleri Kara Sevda’daki Emir’i unutun, işte Kaan Urgancıoğlu’nun akıllara yazılacak yeni rolü!

Kara Sevda’daki Emir’i unutun, işte Kaan Urgancıoğlu’nun akıllara yazılacak yeni rolü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kaan Urgancıoğlu uzun yıllardır ekranlarda farklı rollerle yer alan isimlerden birisi.. Ancak oyuncunun hayranları en çok da Kara Sevda dizisindeki Emir karakterini akıllarına yazmıştır.

Kaan Urgancıoğlu, proje seçimlerini titizlikle yapıyor ve her rolü kabul etmiyor. Kendisine uyan ve oyunculuğunu geliştirebileceği projelerde yer almayı felsefe haline getiren oyuncu, Kara Sevda’daki etkileyici rolünden sonra yeniden televizyon ekranına dönüş yapacak.

4 yıl sonra televizyon dizisinde yer almayı kabul eden oyuncu, en son Netflix için çekilen Aşk 101’de Kemal karakterini canlandırmıştı.

Kaan Urgancıoğlu hayranları, Pınar Deniz ile yeniden bir araya gelmelerinden çok memnun. Aşk 101’de Kemal ve Burcu karakterlerinin iyi uyumu da aslında Yargı dizisinin başrol seçiminde belirleyici oldu.

Kara Sevda'daki Emir'i unutun, işte Kaan Urgancıoğlu'nun akıllara yazılacak yeni rolü! 5

Kanal D ekranında çekimlerine başlanan Yargı dizisinde Kaan Urgancıoğlu, Ilgaz isimli dürüstlüğüyle tanınan bir savcı karakterini canlandırıyor.

Senarist Sema Ergenekon’un 2 yıl üzerinde çalıştığı ve uzmanlarından da destek aldığı Yargı dizisinde Ilgaz ile Ceylin karakterlerini izleyeceksiniz.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu’na konuşan senarist Sema Ergenekon, Ilgaz karakterini şu şekilde tanımladı:

“Ilgaz, Ceylin’in evreninde dolaşmaya başlayınca, esneyemediği için kırıklarla dolmuş ruhunu fark edip, değişirken aşka tutuluyor. Ceylin ise Ilgaz’ın evreninde ilk kez hırçınlığını törpüleyip, güven duymayı ve teslim olmayı aşkla deneyimliyor. Ama bu iki karakterin aşklarındaki zorluğun tek nedeni zıtlıkları değil. Ortada dağ gibi yüksek, uçurum kadar derin imkansızlıklar da var. Ama ne olduğunu bölüm sürprizi olarak saklayalım.”