Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz’in eski dizisindeki rolünün benzeri yeni dizi Yargı’da karşınıza çıkacak!

Pınar Deniz’in eski dizisindeki rolünün benzeri yeni dizi Yargı’da karşınıza çıkacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinin Ceylin’i tam da Pınar Deniz’e göre bir rol! Ünlü oyuncu Pınar Deniz, uzun bir aradan sonra yeniden dizi setlerine dönüş yaptı. Aşk 101 dizisindeki partneri Kaan Urgancıoğlu ile yeni bir projenin başrolünde buluşan oyuncu bir hayli heyecanlı..

Vatanım Sensin dizisindeki Yıldız karakteri ile büyük popülerlik kazanan Pınar Deniz’in son dönemdeki en önemli dizilerden birisinde başrolde yer alması başarısının bir sonucu oldu.

Sema Ergenekon’un senaryosu için iki yıldır çaba sergilediği Yargı isimli dizinin çekimlerine başlandı.Ay Yapım tarafından yapımcılığı üstlenilen dizi yeni dönemde Kanal D’de yayınlanacak.

Pınar Deniz'in eski dizisindeki rolünün benzeri yeni dizi Yargı'da karşınıza çıkacak! 8

Pınar Deniz, Ceylin isimli bir avukat karakterine hayat verecek. İsyankar ve kural tanımaz bir karakter olan Ceylin aslında Pınar Deniz’in Vatanım Sensin’deki Yıldız karakterine çok benzeyecek.

Yıldız karakteri isyankar bir genç kadın olarak öne çıkmıştı. Kendi bildiği yoldan ilerleyen ve inatçılığı ile de dikkat çeken bu karakteri Pınar Deniz büyük bir başarı ile canlandırdı.

Pınar Deniz’in popüler olmasını sağlayan Yıldız karakterine benzer tavırlara sahip yeni rolde de ünlü oyuncunun başarılı olması bekleniyor.

Pınar Deniz'in eski dizisindeki rolünün benzeri yeni dizi Yargı'da karşınıza çıkacak! 9

Dürüst savcı Ilgaz ile isyankar avukat Ceylin’in hikayesini izleyeceğimiz Yargı dizisinde Pınar Deniz’in eski rolünün de oyuncu için büyük tecrübe olacağı gözüküyor.

Ceylin karakteri; babasının uğradığı haksızlık sonucu, isyan eden, kural tanımaz ve inandığı değer ve doğrular uğruna sınırlarını zorlayan, ipten adam alan cevval bir avukat. Bu tarifi yapan isim senarist Sema Ergenekon. Aslında Pınar Deniz seçiminin ne kadar doğru olduğu da karakterin detaylarından anlaşılıyor.