Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kara Sevda’nın iki etkili ismi Yargı dizisinde buluştu!

Kara Sevda’nın iki etkili ismi Yargı dizisinde buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kara Sevda dizisi bir döneme damga vuran yapım olmuştu. Burak Özçivit ile Neslihan Atagül ikilisini başrolde buluşturan dizide iki etkili erkek karakterine Emir rolünde Kaan Urgancıoğlu ve Zehir karakterinde Uğur Aslan hayat verdi.

Kara Sevda, 2015-2017 yılları arasında yayınlandı ve hem ülkemizde çok beğenildi hem de yurt dışında en yüksek satışa ulaşan Türk dizilerinden birisi oldu. Kara Sevda’nın iki önemli erkek karakteri şimdi de yeni dizi Yargı’da buluşuyor.

Ağustos ayının ilk haftasında çekimlerine başlanacak olan Yargı dizisinde Savcı Ilgaz olarak izleyeceğimiz Kaan Urgancıoğlu, 4 yıl aradan sonra yine aynı sette Uğur Aslan ile birlikte yerini alacak.

Kara Sevda’nın iki etkili ismi Yargı dizisinde buluştu! 8

Yargı dizisinin ekibine en son katılan isimlerden birisi de Uğur Aslan oldu. Hukuki rekabet hikayesinin anlatıldığı dizide Uğur Aslan bir polise hayat verecek.

Böylelikle Kara Sevda’dan tam 4 yıl sonra Urgancıoğlu ile Aslan yeniden bir arada aynı sette yer almış olacak.

Kara Sevda’nın iki etkili ismi Yargı dizisinde buluştu! 9

Uğur Aslan, Kuruluş Osman dizisinde Nizameddin karakterine hayat verdi ve son olarak da Çukur’da Emir olarak izleyicilerin karşısına çıktı. Oyuncu yeni sezonda Kanal D ekranında yer alacak olan Yargı dizisiyle yeniden hayranları ile buluşacak.