Ana sayfa Dizi Arşivi Kara Tahta dizisinin detayları çok merak ediliyor, işte dizi hakkında her şey!

Kara Tahta dizisinin detayları çok merak ediliyor, işte dizi hakkında her şey!

tarafından ker_def

Başrollerinde Miray Daner, Furkan Andıç ve Cengiz Bozkurt’un yer aldığı TRT1’in yeni dizisi “Kara Tahta”, ilk bölümüyle Çarşamba günü saat 20.00’de TRT 1’de ekran yolcuğuna başlıyor. Dizi şimdiye kadar yayınlanan tanıtımların da etkisiyle çok merak ediliyor. Çarşamba akşamlarına yeni bir soluk getirecek olan Kara Tahta’nın ilk bölümü öncesinde sosyal medyada birçok dizi hayranı heyecanlı paylaşımlar yapıyor.

TRT’nin iddialı yapımları arasında gösterilen “Kara Tahta”, 30 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’de ilk bölümüyle izleyici ile buluşacak. “Kara Tahta” dizisinde Irmak’ı Miray Daner, Atlas’ı Furkan Andıç canlandırırken, Cengiz Bozkurt ise Arif Hoca karakterleri ile karşımıza çıkacak. Özellikle Miray Daner ile Furkan Andıç ikilisinin uyumunu da izleyicilerin çok merak ettiğini söylemek lazım.

Peki, tanıtımları ile büyük merak uyandıran dizinin ilk bölümünde neler olacak? Fragmana yansıyan şu sözler çok dikkat çekiyor:  “Aşkın için mi, intikam için mi… yoksa öğretmen olmak için mi? Neden döndün Atlas…”

“Atlas; doğduğu, aşık olduğu, ölüme itildiği kente öğretmen olarak geri döner. Kendisini geçmişe bağlayan köklerin zaman içerisinde zayıflamasının başına neler getireceğinden habersizdir. Şehrin güzeller güzeli Irmak’ı da seneler önce geride bıraktığını sandığı Atlas’ın karşısına çıkmasıyla darmadağın olur.

Bekir ise Atlas ile Irmak’ın hikayesinde Irmak’ın aşığı olarak ölmeyi ve öldürülmeyi göze alır. Atlas, Irmak ve Bekir’in karşı karşıya geldiği bu dünya bambaşka bir hayatın habercisidir. “

Kadrosunda; Miray Daner, Furkan Andıç, Cengiz Bozkurt, Kerem Aslanoğlu, Yasemin Yazıcı, Selen Uçer, Çiçek Dilligil, Mine Tüfekçioğlu, Nizam Namıder gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar otururken, senaryosunu ise Erkan Birgören kaleme alıyor.

Kara Tahta ilk bölümüyle 30 Mart Çarşamba saat 20.00’de TRT 1’de…