Ana sayfa Dizi Haberleri Kara Tahta ve Annenin Sırrıdır Çocuk’tan sonra Oğlum dizisi Show TV için kıymete bindi!

Kara Tahta ve Annenin Sırrıdır Çocuk’tan sonra Oğlum dizisi Show TV için kıymete bindi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Etkili bir dram dizisi olmasına ve çok da güçlü bir oyuncu kadrosuyla izleyici karşısına çıkmasına rağmen Oğlum dizisi, Çarşamba rekabetinde baskın bir rol üstlenemedi. Kuruluş Osman’ın birincilikten inmediği ve Sadakatsiz dizisinin de finale doğru gitmesine rağmen gücünün büyük bölümünü koruduğunu görüyoruz.

Özellikle kadın izleyicileri kendisine çekme yarışında Oğlum dizisinin büyük bir şansı vardı ama hikaye çok ağır olunca izleyicilerin bir kısmı diziye destek vermedi. Çok başarılı oyunculukların sergilendiği Oğlum dizisi, hem TRT1 hem de tv8’in yanı dizilerinin yayınlanmasından sonra adeta kıymete bindi.

TRT1 dizisi Kara Tahta çok büyük beklentilerle ekrana başladı ama bu kadar büyük reytingler alamadı. Dizinin ortalamanın biraz üzerinde seyreden reytingleri Oğlum’dan daha iyi ama hikayenin tutup tutmayacağı henüz netleşmedi.

tv8’de yayınlanan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ise yine etkili bir dram yapımı ve yine çok iyi başlangıç yapması bekleniyordu. Ancak dizi ilk bölümü ile geçen hafta o kadar düşük oranlar elde etti ki herkes şaşkına döndü. İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker’in başrolünde yer aldığı dizinin sonraki bölümlerinde çok iyi bir çıkış yapması o kadar da kolay değil.

Kara Tahta ve Annenin Sırrıdır Çocuk'tan sonra Oğlum dizisi Show TV için kıymete bindi! 1

Hem Kara Tahta hem de Annenin Sırrıdır Çocuk dizilerinin düşük performans sergilemesi ile Oğlum dizisi kıymete bindi. Show TV’nin bu yapıma biraz daha destek vermesi ve daha iyi neticeler alınması mümkün. Hikayesi sağlam olan, oyuncu kadrosu ile de göz dolduran dizinin daha iyi reytingler elde etmemesi için bir neden yok. Ancak güçlü bir tanıtım kampanyasına ihtiyaç olduğu da net bir şekilde anlaşılıyor.

Show TV’nin bir umut hikayesini anlatan Ay Yapım imzalı dizisi ‘Oğlum’un 10. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Bulut’un İlyas ve Melike ile beraber yemekte olduğu tanıtımda Ceren’in “Bulut Efe’nin dayısı mıymış?” sözleri akıllara “Bulut’un kim olduğu öğrenildi mi?” sorusunu getiriyor.

Tuğrul, Efe’yi alıp yola çıkarken Zeynep’in olmaması dikkat çekiyor. Tuğrul’a rastlayan Melahat ise onun Kaan’ın öldürüldüğü gün ormanda gördüğü adam olduğunu hatırlıyor. Tuğrul’un bu durum karşısında ne yapacağı merak konusu oluyor.