Ana sayfa Dizi Fragmanları Destan dizisindeki iki karakterin ayrılığını izleyiciler gereksiz ve bir hata olarak görüyor!

Destan dizisindeki iki karakterin ayrılığını izleyiciler gereksiz ve bir hata olarak görüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Destan dizisinin şimdiye kadar 18 bölümü ekrana geldi. Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 19. yeni bölümünü 12 Nisan Salı akşamı saat 20.10’dan itibaren atv’de izleyebilirsiniz.

Hikayesi sekizinci yüzyılda geçen ve hayali bir kadın kahramanın mücadelesini ortaya koyan dizi, Ebru Şahin’in birçok dövüş sanatını öğrenmesi sonucunu da getirdi. Oyuncu, dizinin çekimlerinin öncesinden başlayacak şekilde birçok eğitimden geçti. Sahneler ilerledikçe bu eğitimlerin ne kadar başarılı olduğunu Ebru Şahin’in profesyonel dövüş sahnelerinde görebilirsiniz.

Oyuncu özellikle daha önce denenmemiş hareketler ile dövüş sahnelerini daha da farklı yapmaya ve özenli şekilde çekmeye çalıştıklarını da anlatmıştı. Dizinin hikayesi akıcı şekilde ilerlerken, reytingler bir miktar gerilese de yine de sadık bir izleyici kitlesi hikayeyi ileriye doğru taşıyor.

Dizinin 19. yeni bölümü öncesinde izleyiciler heyecanla Batuga’ya ne olduğunu ve Akkız’ın onu nasıl kurtaracağını merak ediyor. Destan dizisinde geçtiğimiz haftalarda yaşanan iki ayrılık ise izleyicilerin gönlünü fazlasıyla yaraladı.

Destan dizisindeki iki karakterin ayrılığını izleyiciler gereksiz ve bir hata olarak görüyor! 8

Dizinin çok başarılı şekilde ilerlediğini ama Kün Ata ile Tutkun karakterlerinin ayrılmasının iyi olmadığını belirten izleyiciler, senaristlere yanlış karar verdikleri yönünde eleştirilerde bulunuyor.

Dizide Kün Ata karakterini Şahin Ergüney canlandırdı. Tutkun olarak ise Elif Doğan’ın başarılı performansını izledik. Dizi hayranları sosyal medyada yaptıkları yorumlarda çok sevilen bu iki karakterin vedasını beklemediklerini ve şoke olduklarını belirten yorumlar paylaşıyor.

İki karakterin de diziye büyük renk kattığını belirten izleyiciler, senaryonun şimdiye kadar iyi geldiğini ama bu iki karakterin vedası ile ilk kez hatalı bir karar verildiğini düşündüklerini belirten yorumlar paylaşıyor.

Bir dizi hayranı şu yorumda bulundu:”Kün Ata ve Tutkun’un öldürülmesine kadar dizi kusursuzdu. Önemli başroller gereksiz yere çıkartıldı.”

Destan dizisindeki iki karakterin ayrılığını izleyiciler gereksiz ve bir hata olarak görüyor! 9

Destan dizisi hayranları sonraki bölümlerde neler olacağını, hikayenin nasıl ilerleyeceğini tahmin edemiyor. Bu durum da diziye olan ilginin yüksek kalmasını sağlıyor… Dizide neler olacağının tahmin bile edilememesi, sadık izleyicilerin hiçbir bölümü kaçırmak istememesi refleksini de ortaya çıkartıyor.

Destan dizisinin 12 Nisan Salı akşamı yayınlanacak 19. yeni bölümünde Batuga’yı kurtarmanın yolu Ulu Ece’yi yenmekten geçiyor.