Ana sayfa Güncel Haberler Karacigerini aldığı eşini aldatan Ekrem Özmen, Müge Anlı’ya çıktı!

Karacigerini aldığı eşini aldatan Ekrem Özmen, Müge Anlı’ya çıktı!

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 11 Ekim Cuma günü yayınlanan yeni bölümünde karaciğerini aldıktan sonra karısını aldatan adam, hamile sevgilisiyle birlikte Müge Anlı’ya çıktı!

Ekrem ve Melike Özmen çifti 12 yıl önce evlendi. 2013 yılında Ekrem Özmen, karaciğer yetmezliği nedeniyle 6 aylık ömrü kaldığını öğrendi. Eşinin hayatını kurtarmak için kendi hayatını tehlikeye Melike Özmen, karaciğerinin küçük olmasına rağmen donör oldu.

Canından çok sevdiği kocasının hayatını kurtardı. Ancak Ekrem Özmen, karaciğeri alır almaz karısı başka bir kadınla aldattı. Üstelik kadın hamile kaldı.

Müge Anlı’ya çıkarak, “Ciğerimi geri istiyorum” diyen Melike Özmen, 12 yıllık kocasının kendisini iki çocuğu ile birlikte dövüp sokağa attığını ve boşanması için tehdit ettiğini ileri sürdü.

Hakkındaki iddialara cevap vermek isteyen Ekrem Özmen, hamile sevgilisi Zekiye Altun’u alarak Müge Anlı’ya geldi. Karısını aldatması ve yaptığı açıklamalarla sosyal medyada büyük tepki çeken Ekrem Özmen; “Varsa ciğeri alacak doktor, gelip alsın” dedi.