Ana sayfa Sosyal Medya Karagül’de Melek oldu, Kalbimdeki Deniz’de Diyar’ı canlandırdı! Sebahat Kumaş yeni rolüyle şaşırtacak!

Karagül’de Melek oldu, Kalbimdeki Deniz’de Diyar’ı canlandırdı! Sebahat Kumaş yeni rolüyle şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1989 yılında Aydın’da dünyaya gelen oyuncu Sabahat Kumaş, Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde fotoğrafçılık ve kameramanlık bölümünü bitirdi. 2009 yılından itibaren çeşitli projelerde yer almaya başlayan genç oyuncu, figüranlık yaptığı dizilerin ardından Muhteşem Yüzyıl’da Esma Hatun olarak dikkatleri çekti.

Karagül isimli dizideki Melek Şamverdi karakteri ile geniş kitleler tarafından tanınan Sebahat Kumaş, uzun süren projelerde yer alması ile biliniyor. Muhteşem Yüzyıl ve Karagül’ün ardından Kalbimdeki Deniz dizisinde Diyar karakteri ile izlediğimiz oyuncu, 2020 yılında ise Zümrüdüanka isimli yapımda Saniye karakterini canlandırdı. Oyuncunun kısa süren tek projesi Zümrüdüanka olmuştu.

Karagül'de Melek oldu, Kalbimdeki Deniz'de Diyar'ı canlandırdı! Sebahat Kumaş yeni rolüyle şaşırtacak! 9

2 yıllık bir aranın ardından Sebahat Kumaş yeniden dizi setlerine dönüş kararı aldı. Aşk Mantık İntikam isimli Fox TV dizisi ile anlaşan oyuncu, İlhan Şen’in canlandırdığı Ozan’ın yeni asistanı olacak.

Sebahat Kumaş şimdiye kadar sergilediği başarılı performanslarla bilinen ve geniş bir hayran kitlesi olan bir isim. Aşk Mantık İntikam dizisine oyuncunun önemli katkılar yapması bekleniyor. Dizideki yeni imajıyla da ilk kez ortaya çıkan oyuncu, güzelliği ile yine hayranlarını mest edecektir.

Karagül'de Melek oldu, Kalbimdeki Deniz'de Diyar'ı canlandırdı! Sebahat Kumaş yeni rolüyle şaşırtacak! 10

Sebahat Kumaş’ın hayat vereceği karakterin ismi Rüya oldu. Rüya; güzel, akıllı bir genç kadındır ve Ozan’ın okuduğu üniversitenin Bilgisayar Mühendisliği bölümünü birincilikle bitirmiştir. Ancak Rüya kısa sürede zengin olmak, sınıf atlamak istemektedir. Ozan’a büyük bir hayranlık besleyen Rüya; Ozan’ın asistanlığı için açılan iş ilanını gördüğünde doğru zamanın geldiğini anlayıp, Ozan’ın güvenini kazanmak için elinden ne geliyorsa yapacaktır…

İlhan Şen ile Burcu Özberk’in başrol olarak hikayeye devam ederken, Burak Yörük ile Melisa Döngel ise ayrılacak. Sebahat Kumaş’ın yanı sıra Elçin Atamgüç de diziye yeni katılan isimlerden birisi olacak.

Karagül'de Melek oldu, Kalbimdeki Deniz'de Diyar'ı canlandırdı! Sebahat Kumaş yeni rolüyle şaşırtacak! 11

Elçin Atamgüç, Rüya karakterinin annesi Nilgün rolüyle hikayeye dahil oldu…

Nilgün; 50’li yaşlarında, oldukça zeki, kurnaz ve işgüzar bir kadındır.