Ana sayfa Dizi Haberleri Karayip Korsanları’nın müziklerini yapan Oscar ödüllü müzisyen Atatürk dizisi için çalışacak!

Karayip Korsanları’nın müziklerini yapan Oscar ödüllü müzisyen Atatürk dizisi için çalışacak!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Disney Plus için çekilecek Atatürk dizisi için hazırlıklar sürerken projenin büyüklüğü de ortaya çıkıyor. Atatürk’ü Aras Bulut İynemli’nin canlandıracağı dizide dünyaca ünlü oyuncu Emma Watson’ın rol alacağı birkaç gün önce ortaya açıkmıştı. Dizinin müziklerini de Oscarlı filmlerde çalışan, dünyanın en iyilerinden biri olan Hans Zimmer yapacak.

Lanistar Media için Disney Plus için çekilecek Atatürk dizisi projesinin büyüklüğü herkesin ağzını açıkta bırakıyor. Dizinin çekileceği ve Aras Bulut İynemli’nin Atatürk’ü canlandıracağı aylar önce ortaya çıkmıştı. Birkaç gün önce yapılan açıklama da gündemi yerle bir etti.

Buna göre yeni dizide Aras Bulut İynemli’nin rol arkadaşı dünyaca ünlü kadın oyuncu Emma Watson olacak. 32 yaşındaki Emma Watson tüm dünya Harry Potter film serisiyle tanımıştı. Watson bu filmde Harry Potter’ın en yakına arkadaşlarından biri olan Hermione’yi canlandırmıştı.

Karayip Korsanları’nın müziklerini yapan Oscar ödüllü müzisyen Atatürk dizisi için çalışacak! 7

Dizinin müziklerini ise yine dünyaca ünlü Hans Zimmer yapacak. 64 yaşındaki Alman müzisyen 1980’lerden bu yana 150’nin üzerinde film için müzik besteledi. Eserleri arasında 1995’te En İyi Film Müziği dalında Oscar Ödülü aldığı Aslan Kral, Karayip Korsanları serisi, Interstellar, Gladyatör, Denizde İsyan, Başlangıç, Dunkirk ve Batman Üçlemesi bulunuyor.

Tüm bu gelişmeler Atatürk dizisinin ne kadar yüksek bütçeli bir iş olduğunun da kanıtı. Muhtemelen bizleri, bugüne kadar çekilmiş en iyi Atatürk dizisi bekliyor. Disney Plus’ın dünyaca ünlü isimleri dizinin kadrosuna katması da projenin tüm dünyayı sarsacak bir yapım olacağını gösteriyor.

Dizinin çekimlerine yaz aylarına doğru başlanacak ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümü olan 2023’te Disney Plus ekranında izleyiciyle buluşacak. Altışar bölümden iki sezon olarak çekilecek olan dizinin yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin üstlenecek.